Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mikor dobtátok ki az összes...

Mikor dobtátok ki az összes középiskolai tankönyvet füzetet az érettségi után?

Figyelt kérdés

Én tegnap kaptam kézbe az összes hivatalos érettségi eredményt (bizonyítványt még nem, de enapló kivonatot). Ezt azzal ünnepeltem meg hogy az összes középiskolás füzetet könyvet jegyzetet tételt mind kivágtam. Az utolsó papírlapig, semmi se maradt. Üres a polc. Repült az atlasz, a függvénytábla, minden.

Nagy megnyugvás volt. Hál istennek ennek a szar 4 évnek is csak vége lett egyszer.

Ti mikor dobtátok ki azt a csomó szart?

2020. jún. 5. 08:23
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Jajja! Angolból a Headway volt! Na az egy könyv. Ha az ér valamit.

Csak hát ki tanul manapság angolt könyvből! Youtube vlog ezerszer többet ér akármilyen könyvnél.

2020. jún. 5. 12:40
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyelvvizsga előkészítősből tanultunk, szóval én azt azért nem dobtam ki. Nekem nagyon hasznos volt.
2020. jún. 5. 13:56
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne dobd ki! Nálunk volt lehetőség a gimiben, hogy leadjuk a tankönyveket, amiket nem használtunk már és azt rászoruló gyerekeknek a suliból odaadták. Kérdezd meg valamelyik tanárt, hogy erre van e lehetőség nálatok. Ha nem akkor vannak honlapok, ahol eladhatod, elajándékozhatod őket, használtan is.
2020. jún. 5. 17:52
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Most áprilisban.39N
2020. jún. 5. 19:57
 35/40 A kérdező kommentje:

"érdezd meg valamelyik tanárt, hogy erre van e lehetőség nálatok. Ha nem akkor vannak honlapok, ahol eladhatod, elajándékozhatod őket, használtan is."

Már szerintem elvitte a szemetes az egészet.

2020. jún. 5. 20:08
 36/40 Metionin ***** válasza:
100%
Én elosztogattam őket csokikért. Az atlaszokat meg a függvénytáblát megtartottam, utóbbi nekem kellett egyetemen is. Nyelvkönyveket, szótárakat is érdemes megtartani ha jó, bár a miénk szar volt.
2020. jún. 6. 22:34
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor fogom, mikor megkapom az érettségi eredményeket. De akkor se mindent, hanem csak az esszés/képletes lapokat.

Az egyik tanárnőm egyszer mondta is, hogy ha meggyújtsuk, akkor elküldhetjük neki Messengeren, mert már volt rá példa. :D

2020. jún. 7. 12:27
 38/40 anonim válasza:
100%
Én nem kidobtam, hanem a kerti sütögetéskor égettem el a barátnőmmel.
2020. júl. 1. 09:32
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Az eredmények megkapása után 2 osztálytársam meggyújtott mindent. Sokáig lángolt a tudás tüze. :D
2020. júl. 1. 09:34
 40/40 anonim ***** válasza:
Én szivesen fogadnám akinek már nem kellenek! 😊
2020. júl. 18. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!