Mikor dobtátok ki az összes középiskolai tankönyvet füzetet az érettségi után?
Én tegnap kaptam kézbe az összes hivatalos érettségi eredményt (bizonyítványt még nem, de enapló kivonatot). Ezt azzal ünnepeltem meg hogy az összes középiskolás füzetet könyvet jegyzetet tételt mind kivágtam. Az utolsó papírlapig, semmi se maradt. Üres a polc. Repült az atlasz, a függvénytábla, minden.
Nagy megnyugvás volt. Hál istennek ennek a szar 4 évnek is csak vége lett egyszer.
Ti mikor dobtátok ki azt a csomó szart?
Jajja! Angolból a Headway volt! Na az egy könyv. Ha az ér valamit.
Csak hát ki tanul manapság angolt könyvből! Youtube vlog ezerszer többet ér akármilyen könyvnél.
"érdezd meg valamelyik tanárt, hogy erre van e lehetőség nálatok. Ha nem akkor vannak honlapok, ahol eladhatod, elajándékozhatod őket, használtan is."
Már szerintem elvitte a szemetes az egészet.
Én akkor fogom, mikor megkapom az érettségi eredményeket. De akkor se mindent, hanem csak az esszés/képletes lapokat.
Az egyik tanárnőm egyszer mondta is, hogy ha meggyújtsuk, akkor elküldhetjük neki Messengeren, mert már volt rá példa. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!