Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mikor dobtátok ki az összes...

Mikor dobtátok ki az összes középiskolai tankönyvet füzetet az érettségi után?

Figyelt kérdés

Én tegnap kaptam kézbe az összes hivatalos érettségi eredményt (bizonyítványt még nem, de enapló kivonatot). Ezt azzal ünnepeltem meg hogy az összes középiskolás füzetet könyvet jegyzetet tételt mind kivágtam. Az utolsó papírlapig, semmi se maradt. Üres a polc. Repült az atlasz, a függvénytábla, minden.

Nagy megnyugvás volt. Hál istennek ennek a szar 4 évnek is csak vége lett egyszer.

Ti mikor dobtátok ki azt a csomó szart?

2020. jún. 5. 08:23
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
66%
Hú de menő vagy!
2020. jún. 5. 08:27
 2/40 A kérdező kommentje:
de nem ez volt a kérdés.
2020. jún. 5. 08:27
 3/40 anonim ***** válasza:
81%
Akkor, amikor felvettek egyetemre.
2020. jún. 5. 08:33
 4/40 anonim ***** válasza:
82%

Eleg hamar, de azert volt amit megtartottam.

Atlasz, nyelvkonyvek.

2020. jún. 5. 08:37
 5/40 anonim ***** válasza:
88%

Semmit sem dobtam ki.

Odaadtam olyanoknak, akiknek utánam volt rá szükségük, így nem kellett megvenniük.

Csak a saját füzeteimet, jegyzeteimet dobtam ki.

2020. jún. 5. 08:39
 6/40 A kérdező kommentje:

"kiknek utánam volt rá szükségük, így nem kellett megvenniük."

Tekintve hogy évről évre új könyvek jönnek ki, és épp most lesz új NAT ennek zéró értelme van, hiába van meg valakinek az X matekkönyv ha a suli az új Y matekkönyvet kéri.

2020. jún. 5. 08:41
 7/40 A kérdező kommentje:

"Akkor, amikor felvettek egyetemre."

És mi köze az én földrajz kémia biol stb könyvemnek az egyetemhez? Vagy felvesznek vagy nem, de pl ezekre semmiképp se lesz szükségem ott, lévén tök más szakra megyek.

2020. jún. 5. 08:43
 8/40 anonim ***** válasza:
83%
Talan akkor gondolta, hogy helyet csinal az uj konyveknek? Nem mindegy?
2020. jún. 5. 08:45
 9/40 anonim ***** válasza:
74%

"Tekintve hogy évről évre új könyvek jönnek ki, és épp most lesz új NAT ennek zéró értelme van,"

Egyrészt, azért nem évente jönnek ki új könyvek, az új NAT pedig jó eséllyel pont a matematikát nem fogja alapvetően érinteni. Pont az az egyik gond a mai oktatással hogy egyen tankönyvek vannak, nincs választék.

Másrészt, amikor én érettségiztem, jó 30 évvel ezelőtt, egy-egy tankönyv akár 10 évig is használatban volt. Én is egy előbb érettségiző ismerőstől kaptam, és érettségi után adtam is tovább.

2020. jún. 5. 08:46
 10/40 A kérdező kommentje:

" hogy helyet csinal az uj konyveknek?"

tesóm egyetemista már lassan végez. 1 szál könyve sincs, de 1 db se.

Minden e-jegyzet, ekönyv, epub pdf... nem is ad ki az egyetem már papír könyvet.

2020. jún. 5. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!