Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg olyan elviselhetetlen...

Tényleg olyan elviselhetetlen vagyok?

Figyelt kérdés
Már vége van számomra a középiskolának, most végzek vele. Az osztálytársaim közül néhányan úgy tartják, hogy én egy nagyon elviselhetetlen, minden lében kanál típus vagyok aki nagyra van magával. Készülök egyetemre és tartok attól, hogy ott is lesznek majd akik ezt gondolják rólam. Való igaz, hogy szeretek a középpontban lenni de ezzel nem akarok senkinek sem rosszat. Közösségi ember vagyok és szeretném ha egy osztály közösségként működne ahol kiállunk egymásért, részt veszünk az osztály ügyeinek szervezésében. Én sok mindent szerveztem például a szalagavatót is ami szerencsére jól sikerült bár kicsit döcögősen indult. Én a legjobbat szeretném mindenkinek de az osztálytársaim egy része nem igazán értékelte ezt, nem néztek rám jó szemmel. Szeretem ha egy közösség összekovácsolódik és szeretem szervezni az osztály ügyeit. Azt nagyon nem szeretem ha valaki lusta, trehány és nem akar részt venni semmiben. Jelentkeztem egyetemre, még nem tudom, hogy felvettek e. Tartok tőle, hogy ott is vagy majd munkahelyen is elítélnek majd engem emiatt. Tényleg rossz az, hogy én ilyen vagyok?

2020. máj. 30. 22:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szemelyisegeddel van a baj. Csak nem ismered a szemelyes hatarokat. Egyszeru: ami a te dolgod az a tied ami a masike az meg az ove. Hogy te mesz e a programra az a te dolgod. Hogy mas megy e az meg az ove. Te ebbe ne szolj bele. Nem kell meggyoznod tovabba senkit, nem a te feladatod. Tartsd tiszteletben masok donteset. Lehet, h a te csaladodban nem voltak ilyen szemelyes hatarok es ezert nalad ezek osszemosodtak, de masok errol nem igy gondolkodnak, ezert zavarja oket a viselkedesed. Mert gondolom neked se tetszene, ha random valaki megmondana, hogy mit tegyel. Ennyi.
2020. máj. 31. 16:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!