Ha nincs szóbeli érettségi akkor ennyi volt az érettségi voltaképp? Minden írásbelim megvolt
Aha, ennyi.
Minket első naptól kezdtek riogatni, és 4 évig folytatták. Aztán nagyon nagy dologra számítottunk, de ennyi volt. A szóbeli arról szólt, hogy aki bukásra állt, azt még átrugdosták.
"Kit érdekel, csak legyen meg a kettes..."
Bocsesz értelmes ember nem arra hajt. nekem 5 kell mindenből hogy legyen esélyem bejutni ahova szeretnék.
Szerintem igenis nagy dolog egy középiskolás életében.. Nagy megmérettetés, pláne ha nem a kettesre hajt az ember. Az egyetemen megértem ezt a szöveget, na de érettségin... Visszatérve, utólag jön rá az ember, hogy nem is olyan nagy szám.
Kérdező, lesz még ilyen az életben. Gondolom egyetemre szeretnél menni. Ott is lesznek ilyen "vízválasztó" "mumus" vizsgák, melyek igazából ugyanolyanok mint a többi. :D
4 évvel ezelőtt ki tudta h lesz ez a vírus? Ha te az ötösre hajtasz ak gondolom ahhoz mérten tanultál szóval persze neked mindegyis lenne a szóbeli, szóbeli javítási lehetőség volt annak aki elszúrta.
Szóbelivel is nyilván aki már megírta fullra annak tavaly is mindegy volt.
Én anno infóból úgy írtam meg h azt mondta ha a szóbeli full akk is csak hármas a vége. Szal nekem is mindegy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!