Hogy lehet, hogy az egyetemi ismerőseim még most a koronavírus, járványhelyzet ideje alatt is sorra ismernek meg újabbnál újabb embereket?
Figyelt kérdés
Amikor elméletileg mindenki otthon marad kivéve, ha muszáj menni valahova. Mégis facebookon azt látom folyamatosan, hogy ennek ez lett az új ismerőse annak meg az, sorra szerzik az új ismerősöket még ebben az időszakban is. Én meg nulla szociális képességgel, folyton egyedül vagyok, még normális időszakokban is a totális magány jellemzi az életemet2020. ápr. 7. 08:36
11/11 anonim válasza:
Nekem nincs is Facebook-om. A Facebook-ot csak arra találták ki, hogy pénzt keressenek vele, minél többet, a multik meg a kormányok meg asszisztálnak neki, hogy minél többet tudjanak meg rólad. Nekem nem hiányzik, hogy bárki is megjelöljön, lájkoljon. Csak a személyes ismeretség az ismeretség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!