Szerintetek ez normális, ha ennyire rászoktam parázni a dolgozatokra?
Figyelt kérdés
Matekból most írjuk az első dolgozatunkat digitálisan és nagyon beparáztam rajta, pedig kitűnő tanuló vagyok. Nagyon félek. Már többször volt olyan hogy folyt az izzadtság a hónaljamon dolgozat közben, és be voltam parázva. Aztán mégis ötös lett. Szerintetek amiatt van hogy nagyon ráparázok?#stressz #tanár #digitális #matematika #nehézség #dolgozat #izzadtság #algebrai kifejezés #koronavírus
2020. márc. 30. 09:35
1/4 anonim válasza:
igen ez normális, ismerek pár ilyen embert, én személy szerint meglátom a dogát és megynyugszom hogy ez megy, ha meg jogosan félsz mert már az első kérdésnél kibuksz az más, de bízz magadban és kész! de igen, ez normális.
2/4 anonim válasza:
Fhuu én is ilyen vagyok. Meg kell tanulni bevenni a lesz@romtablettát
3/4 anonim válasza:
Én egyszer pánikrohamot kaptam attól, hogy el kell mondanom egy verset
4/4 anonim válasza:
Nekem a kezem remeg ilyenkor, de annyira hogy alig tudok gépelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!