A korona miatt buknak meg azok, akik ezutan akartak kijvavitani a szar matek atlagjukat?
friss hir: állitólag nem zárnak be az iskolák, vagyis bezárnak, de csak fizikai értelemben, és jön a digitális otthoni oktatás - ezt jelentette be ma a kormány.
Részleteket nem tudok, olvass utána
Ne rajtam kérjétek számon, én csak a hirt hoztam...
Amúgy állitólag a tanárok oldaláról biztositva lesz minden, aki otthonról nem tud órát adni, az tanithat az iskola informatikai eszközeiről. Tehát a tanárok továbbrs is bemehetnek majd az iskolába, csak a diákok nem.
Ezt olvastam, hogy ez a terv jövő hétfőtől.
Az idős tanároknak majd gondolom, segitenek a fiatalabbak, vagy nem tudom...
BAKKER! Ezt komolyan mondom, sose fogom megérteni! Megosztok egy tényszerű információt, egy pár órás, friss hirt, ami a témába vág, érdekelheti a kérdezőt is, erre valaki lepontoz! Ilyen nincs!
Aki lepontozott, az legyen szives, magyarázza már meg, hogy mégis mivel érdemeltem ki? tényleg kiváncsi lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!