Most akkor a középiskolákban van vagy nincs iskolazárlat a korona miatt? Tanár ismerősömet már ma hazaküldték
Tanár ismerősömet már ma hazaküldték az összes más tanárral és diákkal egyetemben (Budapest) a koronára és iskolazárra hivatkozva. Határozatlan időre teljes iskolazár, majd értesítik őket.
Nekem (szintén tanár Bp) azt mondta az igazgató hogy semmiféle zárlat nem lesz, a tanítás megy ahogy eddig.
???
Most akkor mi ez a különbség? Iskola-iskola nem?
A tegnapi infók szerint az intézményvezető, jegyző, Oktatási Hivatal se rendelhet el csak úgy zárlatot, csak rendelet alapján.
De ez változhat szerintem, akár ma, mint mondták előttem. És szerintem fog is, az én városomban már elvittek egy koronagyanús diákot a mentők..
Igazgató de még maga a klik sem rendelhet el zárlatot.
De vannak sulik ahol ezzel együtt már elrendelték facebookra kitették stb
érdekes.
"Igazgató de még maga a klik sem rendelhet el zárlatot."
Nem tudom, szerinted kik a "klik", de az igazgató elrendelheti az iskola bezárását. Csak természetesen meg kell indolkonia a felsöbb szerveknek.
Emberek. Le vagytok maradva. Csak akkor dezinformációt ne terjesszetek...
Egyetlen iskola sem rendelhet el rendkívüli szünetet
szerzőnarancs.hupublikálva2020. márc. 12.,
A kormány friss rendelete megvonta az iskolaigazgatók mozgásterét.
Az azóta meghozott friss kormányrendelet pedig kimondja: "az összehangolt védekezés érdekében köznevelési intézményben rendkívüli szünetet az intézményvezető, a jegyző, valamint az Oktatási Hivatal nem rendelhet el."
A kormány megtiltotta a rendkívüli szünetet az iskolákban
ennyi. Az igazgató NEM RENDELHET EL ISKOLASZÜNETET
" de az igazgató elrendelheti az iskola bezárását. "
Már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!