Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha immáron 26 ország meglépte...

Ha immáron 26 ország meglépte a teljes iskolabezárást, Magyarország miért nem tudja? Friss hír: Franciaország és Lengyelország is meglépte!

Figyelt kérdés

Jelenleg 26 országban van teljes iskolazár, az alap és középfokú oktatási intézményekre is kiterjedően. Köztük új fejleményként a 70 milliós Franciaország és a 40 milliós Lengyelország is bezárt mindent.

Románia, Csehország, Szlovákia, Ukrajna is, amik közvetlen szomszédosak....

Itthon ez „nem indokolt“?

A magyar kölkök mások mint ebben a 26 országban? Köztük akár a szomszédban? Románia, csehek szlovákok, ukránok?

2020. márc. 13. 09:08
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

Bezárnak a sulik itthon is.

[link]

Hétfőtől bezárhatnak az iskolák

Kerner ZsoltK

újságíró. 2020. 03. 13. 18:14

A Magyar Hang azt írja, hogy Gulyás Gergely részt vett a hétpárti egyeztetésen az ellenzékkel, ahol minden parlamenti frakció az iskolák bezárását kérte. Erről írt Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is.

Gulyás elmondása szerint a kérést továbbították a kormánynak, amely 24 órán belül dönthet erről.

Amennyiben a bezárás mellett határoznak, az akár hétfőtől is érvényes lehet. Állami és egyházi iskolákról egyaránt szó van.

Gulyás Gergely azt is mondta, hogy Magyarországon az egyik legalacsonyabb a megbetegedések száma, azonban nagyon sokan nem érzik biztonságban a gyermekeiket.

Korábban nem volt egyetértés arról, hogy egy ilyen esetben kapnának-e fizetést a tanárok, Orbán Viktor arról beszélt, hogy fizetés nélküli szabadságra kellene menniük, de Gulyás Gergely most azt mondta, hogy távolléti díj járna nekik, ami megegyezne a fizetésükkel.

A kormánypárti politikus azt nevezte még megoldandó problémának, hogy a középiskolákban, gimnáziumokban végzősöknél hogyan lehet megoldani, hogy elvégezzék az évet, hiszen ők érettségi vizsga előtt állnak. Egyelőre az merült fel, hogy a tavaszi szünetet hozzák előre.

2020. márc. 13. 18:55
 32/58 Úgysetudodkivagyok ***** válasza:

Azért várjuk ki a végét,még nincs kimondva semmi, + ha jól értem most előállt ez az alternatíva,hogy a tavaszi szünetet hoznák előre,azzal mondjuk kibékülnék

2020. márc. 13. 19:11
 33/58 A kérdező kommentje:

"Azért várjuk ki a végét,még nincs kimondva semmi, + ha jól értem most előállt ez az alternatíva,hogy a tavaszi szünetet hoznák előre,azzal mondjuk kibékülnék"

Már csak 21.15ig kell várnod, akkor kormányinfó Gulyás Gergely és hallhatod magad is a bezárást. Már csak 1 óra!

2020. márc. 13. 20:06
 34/58 A kérdező kommentje:

"hogy a tavaszi szünetet hoznák előre,azzal mondjuk kibékülnék"

Halkan jelzem a tavaszi szünet 4 azaz NÉGY munkanap... az semmi.

2020. márc. 13. 20:07
 35/58 A kérdező kommentje:
Zárás lesz. Hétfőtől.
2020. márc. 13. 20:38
 36/58 anonim ***** válasza:

És miért vagy ennyire rákattanva erre?????

Majd bejelentik. Nem neked kell, nem vagy te hírforrás.

2020. márc. 13. 20:43
 37/58 A kérdező kommentje:

" Nem neked kell, nem vagy te hírforrás."

Mert aaaaaaaaaaaaannnyira bírom amikor egyesek körümszakadtáig védik hogy nem nem úgy lesz.., aztán jön a pofájukba a bejelentés hogy DE ÚGY LESZ!!

Itt van az én igazgatóm is. Ma azt mondta benn a suliban hogy felejtsük el hogy bezárás lesz.

Na ma este agyvérzést kap remélem (hiú remény...)

2020. márc. 13. 20:51
 38/58 anonim ***** válasza:

37: nem mondtam ilyet, sőt korábban írtam, hogy szerintem be fogják zárni.

De az már beteges, amennyit te pörögsz ezen.

2020. márc. 13. 21:00
 39/58 anonim ***** válasza:

Remelem majd akkor is ezen porogsz, amikor munkahelyeket zarnak be es embereket bocsatanak el.

En kedden voltam az utolso napomon a melohelyemen, mert felmondtam, de meg megkaptam a nagyfonok emailjet, hogy

turelmet ker, de valoszinuleg az orak le lesznek csokkentve, hotel es etterem, mert ugye egyre masra torlik a foglalasokat az emberek, es most meg azon is aggodhatok, hogy megkapom-e az utolso fizetesemet.

Az emberek idiotak, es hihetetlenul iranyithatoak, a felelem meg amugyis nagy ur, ugyhogy konnyu manipulalni vele.

Itt nem a virus lesz a gond, hanem az utana kovetkezo gazdasagi valsag!

2020. márc. 13. 21:07
 40/58 anonim válasza:
Örülj, amíg nem zárják be, mert ha megteszik, akkor az addigi anyagot nyáron kell majd bepótoljuk. Csak az utolsó pillanatban fogják bezárni, ha egyáltalán meglépik.
2020. márc. 13. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!