Ha immáron 26 ország meglépte a teljes iskolabezárást, Magyarország miért nem tudja? Friss hír: Franciaország és Lengyelország is meglépte!
Jelenleg 26 országban van teljes iskolazár, az alap és középfokú oktatási intézményekre is kiterjedően. Köztük új fejleményként a 70 milliós Franciaország és a 40 milliós Lengyelország is bezárt mindent.
Románia, Csehország, Szlovákia, Ukrajna is, amik közvetlen szomszédosak....
Itthon ez „nem indokolt“?
A magyar kölkök mások mint ebben a 26 országban? Köztük akár a szomszédban? Románia, csehek szlovákok, ukránok?
Bezárnak a sulik itthon is.
Hétfőtől bezárhatnak az iskolák
Kerner ZsoltK
újságíró. 2020. 03. 13. 18:14
A Magyar Hang azt írja, hogy Gulyás Gergely részt vett a hétpárti egyeztetésen az ellenzékkel, ahol minden parlamenti frakció az iskolák bezárását kérte. Erről írt Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is.
Gulyás elmondása szerint a kérést továbbították a kormánynak, amely 24 órán belül dönthet erről.
Amennyiben a bezárás mellett határoznak, az akár hétfőtől is érvényes lehet. Állami és egyházi iskolákról egyaránt szó van.
Gulyás Gergely azt is mondta, hogy Magyarországon az egyik legalacsonyabb a megbetegedések száma, azonban nagyon sokan nem érzik biztonságban a gyermekeiket.
Korábban nem volt egyetértés arról, hogy egy ilyen esetben kapnának-e fizetést a tanárok, Orbán Viktor arról beszélt, hogy fizetés nélküli szabadságra kellene menniük, de Gulyás Gergely most azt mondta, hogy távolléti díj járna nekik, ami megegyezne a fizetésükkel.
A kormánypárti politikus azt nevezte még megoldandó problémának, hogy a középiskolákban, gimnáziumokban végzősöknél hogyan lehet megoldani, hogy elvégezzék az évet, hiszen ők érettségi vizsga előtt állnak. Egyelőre az merült fel, hogy a tavaszi szünetet hozzák előre.
Azért várjuk ki a végét,még nincs kimondva semmi, + ha jól értem most előállt ez az alternatíva,hogy a tavaszi szünetet hoznák előre,azzal mondjuk kibékülnék
"Azért várjuk ki a végét,még nincs kimondva semmi, + ha jól értem most előállt ez az alternatíva,hogy a tavaszi szünetet hoznák előre,azzal mondjuk kibékülnék"
Már csak 21.15ig kell várnod, akkor kormányinfó Gulyás Gergely és hallhatod magad is a bezárást. Már csak 1 óra!
"hogy a tavaszi szünetet hoznák előre,azzal mondjuk kibékülnék"
Halkan jelzem a tavaszi szünet 4 azaz NÉGY munkanap... az semmi.
És miért vagy ennyire rákattanva erre?????
Majd bejelentik. Nem neked kell, nem vagy te hírforrás.
" Nem neked kell, nem vagy te hírforrás."
Mert aaaaaaaaaaaaannnyira bírom amikor egyesek körümszakadtáig védik hogy nem nem úgy lesz.., aztán jön a pofájukba a bejelentés hogy DE ÚGY LESZ!!
Itt van az én igazgatóm is. Ma azt mondta benn a suliban hogy felejtsük el hogy bezárás lesz.
Na ma este agyvérzést kap remélem (hiú remény...)
37: nem mondtam ilyet, sőt korábban írtam, hogy szerintem be fogják zárni.
De az már beteges, amennyit te pörögsz ezen.
Remelem majd akkor is ezen porogsz, amikor munkahelyeket zarnak be es embereket bocsatanak el.
En kedden voltam az utolso napomon a melohelyemen, mert felmondtam, de meg megkaptam a nagyfonok emailjet, hogy
turelmet ker, de valoszinuleg az orak le lesznek csokkentve, hotel es etterem, mert ugye egyre masra torlik a foglalasokat az emberek, es most meg azon is aggodhatok, hogy megkapom-e az utolso fizetesemet.
Az emberek idiotak, es hihetetlenul iranyithatoak, a felelem meg amugyis nagy ur, ugyhogy konnyu manipulalni vele.
Itt nem a virus lesz a gond, hanem az utana kovetkezo gazdasagi valsag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!