Ha immáron 26 ország meglépte a teljes iskolabezárást, Magyarország miért nem tudja? Friss hír: Franciaország és Lengyelország is meglépte!
Jelenleg 26 országban van teljes iskolazár, az alap és középfokú oktatási intézményekre is kiterjedően. Köztük új fejleményként a 70 milliós Franciaország és a 40 milliós Lengyelország is bezárt mindent.
Románia, Csehország, Szlovákia, Ukrajna is, amik közvetlen szomszédosak....
Itthon ez „nem indokolt“?
A magyar kölkök mások mint ebben a 26 országban? Köztük akár a szomszédban? Románia, csehek szlovákok, ukránok?
Nem vagyok se mellette, se ellene a sulibezárásnak.
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy tegyük fel hogy bezár minden ovi, suli. HOVA rakunk annyi gyereket? Oké, a középsulisokat már otthon lehet hagyni egyedül a lakásban, de a kicsiket?
A nagyszülők nem igazán jó opció most, mert ők veszélyeztetettek, ha a gyerek esetleg már hurcol magában valami fertőzést.
Szóval hova?
Ne is zárják.
Nem szeretnék nyáron bejárni és féltem az előrehozott érettségeimet.
18/L
Emberek. Okafogyott és értelmetlen a vita. Hétfőtől a magyart iskolák is bezárnak. Az összes.
Most lehet hüledezni meg nem hinni, majd vas du. nézzétek a tévét.
És úgy lesz.
"Akkor majd tuti az lesz a baja a kérdezőnek "
Ha ez megtörténik nem csak a kérdezőnek lesz baja...
most itt van az én munkahelyem a dolgozók kb felének óvodás kisiskolás gyereke van. Ha zár lesz, ezek hopp nem jönnek.
És akkor mi a többiek még jövünk? Mert fele létszámmal nem lehet üzemelni.
Azért az elég komoly gazdasági következményekkel fog járni, ha az óvodák, iskolák bezárnak. Nem véletlenül nem lépte ezt meg a kormány azonnal, csak majd ha már indokoltnak látja. Nem hiszek a csodákban, biztos eljön az ideje, de reméljük nem hosszú időre. A dolgozó szülők fele érthetően kiesik a munkából, egyszerre. Ez több, mint kellemetlen.
Gondolom az sem véletlen, hogy a lehető legtöbb helyen vizsgálják a távmunka lehetőségét. Még a közszférában is, ahol ezt a lehetőséget mégcsak "hírből sem ismerték" eddig. Mindenkinek az az érdeke, hogy bármilyen feltételekkel is, de minél többen munkaképesek tudjanak maradni, bármi is történjék.
Iskolásként mondom,hogy örülök,hogy nem zárják be
Persze,hogy aztán majd Jún 15 helyett Júl 1.-én kezdődjön a nyári szünet,még mit nem!
17/F
"Iskolásként mondom,hogy örülök,hogy nem zárják be"
Akkor vegyél nagy levegőz és nézd a tévét most vasárnap délután. És utána mondd hogy nem zárják be. Mert bezárják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!