Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanáraitok nektek is mondták...

A tanáraitok nektek is mondták, hogy " mi lesz ha majd a szüleid meghalnak?

Figyelt kérdés

Igen, én alsós koromban hallottam első alkalommal ezt, kb. a T betűt tanultam amikor nem tudtam leírni a nagy T betűt, és segített a tanár közben mondta, hogy " majd ha a szüleid meghalnak nem fog ám senki segíteni ".

Aztán ötödikbe amikor megbuktam előtte órán, hogy " ha ilyen lusta vagyok akkor ha a szüleim meghalnak nem fog segíteni senki mert ha így folytatod nem lesz végzettséged" ( 2 tanárral csak arra a tantárgyra gyakoroltam abban az évben, de megbuktam )

Nekem ez nagyon nagy traumát okozott. Mi célja van ezzel azoknak a tanároknak akik mondják? Mert, hogy jobb tanuló nem lettem max. csak rájuk gondolok és undor lesz úrrá rajtam : hogy lehet ilyen mondani egy alig 8 illetve később egy 13 éves gyereknek?

21/fiú

2020. febr. 29. 23:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Punci leszek más szemében? Azok a mások tehetnek egy szívességet és karóba húzhatják a saját gőgjüket.
2020. márc. 1. 11:57
 12/13 cro-minyon ***** válasza:
42%
Nem hangzik túl pozitívan... Számon kellene kérni az ilyen tanárokat. Azt ellenben szintén nem szeretem, amikor azt mondják, hogy semmilyen negatív dolgot nem lehet mondani a diáknak, ne szembesítsék negatív kimenetekkel. A gyerekeknek is kell, hogy legyen ilyennel szemben ellenálló képességük. Amikor meg azt mondják a diákoknak, hogy vegyetek példát szüleitektől, akkor meg az a baj, hogy pont tőlük, akikkel fasírtban vagyunk?
2020. márc. 1. 13:38
 13/13 anonim ***** válasza:

De tahók!

A tanáraim nem mondtak ilyet, de jobb is.

2020. márc. 2. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!