Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Titeket öleltek már meg a...

Titeket öleltek már meg a tanáraitok?

Figyelt kérdés

2014. okt. 5. 00:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kémiatanárnőm, amikor jól szerepeltem egy-egy versenyen és amikor gimi végén adtam neki egy ezüst karkötőt köszönetképp és emlékként.
2014. okt. 5. 00:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. okt. 5. 00:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem a német tanárnőm, rajzversenyen nyertem és megölelt a folyosón. Úgy érzem, kicsit túlzásba vitte. Nagyon cikinek éreztem, mert több osztálytársam is látta, utána meg kaptam az ívet rendesen...
2014. okt. 5. 00:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltak.
2014. okt. 5. 02:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én konkrétan többet kávéztam a gimis tanáriban a tanárokkal, mint amennyit az osztályban voltam, szóval igen, több barátság is kialakult és volt, hogy megöleltük egymást. :)
2014. okt. 5. 02:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nem azért, mert tanárok, hanem mert alapvetően nem vagyok az az ölelkezős fajta. Még a saját szüleimnek sem hagytam soha (kiskoromban van, anyukám nagy bánatára).
2014. okt. 5. 07:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lettem kituno ev vegen, az ofo szomoruan, egyutterzon jott felem a lepcson, kitarta a karjat en pedig megoleltem:D es ev elejen is:)
2014. okt. 5. 07:56
 8/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem hála a sorsnak, mert lehet, hogy személyiség ferdülést szenvedtem volna!
2014. okt. 5. 08:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de amilyen tanáraim vannak/voltak jobb is :)
2014. okt. 5. 11:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem igen, amikor valaki meghalt a családomban...

Nem állítom, hogy nem esett jól, mert nagyon jó volt. Viszont ugyanannyira meg is lepődtem. Én magam is tanár leszek, és az egyetemen azt tanítják, hogy jobb tartani a három lépést, nem érdemes ilyen közeli, emberi dolgokat cselekedni, ami túlmegy a tanár-diák szituáción, mert a szeretetet másképp is ki lehet fejezni... Viszont, ha majd tanár leszek és ott áll előttem a síró kislány, aki előző nap vesztette el az anyját, nem hiszem, hogy meg fogom állni, hogy ne öleljem én is meg..

24l

2014. okt. 5. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!