Miért van ez? Miért baj ha valaki nem azokat a dolgokat szereti amit a többiek?
Szerintem borzasztóan gyerekes, hogy 15-16 évesek azon kötözködnek, hogy nem popot hallgatok, hanem rockot/metált. Vagy éppen azon, hogy szeretek olvasni, olykor szépirodalmat is. (Például a lélektani regényeket, mint a Bűn és bűnhődés, nagyon szeretem.)
Vagy hogy szeretem az animéket. (Pszihológiai horrorokat főleg.)
Lehet, hogy különös az is, hogy ezek ennyire különböző dolgok, de általában nem ez a problémájuk.
De komolyan, ötödik óta... szánalmas.
Azt veszem észre, hogy akinek jó jegyei vannak azt is leszólják, aki nem jár bulizni (mint pl. én) azt is, aki nincs tisztában a ma népszerű számokkal, filmekkel azt is.
Én nem szólom le őket, közben az meg nekem nem tetszik, de ők engem leszólnak, mert én nem olyan vagyok ezekben a dolgokban, mint ők. De hát könyörgöm, hová lenne a világ, ha mindenki ugyanolyan lenne, ugyanazt szeretné, stb.
Meg ott van az, hogy nem sminkelek, az is hű de gáz.
Van a legjobb barátnőm, őt meg azért piszkálják, mert a kedvenc énekese Cher. Meg mert ő is szeret olvasni, illetve ír történeteket. Igazából azért, mert egyedi. Megvan a saját véleménye, amit nem fél kimondani, de másokat is meghallgat.
Igazából még órákig beszélhetnék ezekről, de a lényeget szerintem már kifejtettem. Szerintetek miért zavarják őket az, hogy mást szeretek/szeret?
Az ilyen gyerekek semmilyen, én úgy éreztem mindig is, de mégis, mivel többen vannak, az ember vágyik közéjük.
Volt egy jó képességűlány, aki a 4,9-es átlagát emiatt lerontotta, mert nem akarta, hogy bántsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!