Mire jó az valakinek, ha ennyire tagadja a dolgokat? Ezzel csak még jobban felhívja magára a figyelmet.
18 éves fiú osztálytársamról van szó, ilyen visszahúzódó, kis ártatlan de közkedvelt gyerek. Tipikus sok haver, jó humorérzék, vicces meg kedves.
2 hete felelsz vagy merszet játszottunk, akkor azt mondta ő még szűz, mindenki el is hitte neki.
Egyik barátnőm kiderítette, hogy még véletlenül sem szűz, volt már pár barátnője, az egyiket majdnem teherbe is ejtette, meg az általános sulijából is lefeküdt jópár lánnyal (állítólag kavart 1-2 fiúval is...).
Azt mondta az egyik ismerősünk, hogy amúgy cseppet sem visszahúzódó, meg elég beteg fantáziája is van neki.
Nálam is bepróbálkozott, tényleg nagyon helyes meg akikkel együtt volt azokat tényleg nagyon szerette... Nem tudom mi tevő legyek...
Mekkora kamu már...
Visszahúzódó 18 éves csitri de a fél iskola megvolt neki, fiúk és lányok is, persze
Most akkor ha jól értem, fontos volna tudni, hogy szavahihető-e, mert összejönnél vele akkor.
Szerintem aki szűz az nem biztos, hogy közlékeny erről, főleg ha visszahúzódó fiú, mért kötné a legintimebb dolgot az orrotokra... Ez az egyik.
Kettő, van-e más dolog is, amiben gyanús, hogy hamis a fiú?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!