Én veszem túl lazán a dolgokat, vagy a többiek túl komolyan?
Figyelt kérdés
Idén kezdtem a főiskolát, és azt veszem észre, hogy jóval kevesebbet tanulok, mint az ismerőseim. De így is megvan 5 tantárgyam ötösre. A többiből majd ezek után lesz vizsga. A téli szünetben sem sokat tanultam (tanultam, de nem halálra magamat), majd valamikor megtanulom címszóval, úgyis csak 4 vizsga van hátra. Erre az ismerőseim állandóan hívogatnak, írnak e-mailt, hogy ebből-meg abból a tárgyból mi kell, meg ilyenek. És én nem nagyon tudtam nekik válaszolni. Páran meg is jegyezték, hogy ez nem fog jóra vezetni, mert eddig szerencsém volt a vizsgákkal, de nem lesz mindig így, és jobb lenne, ha többet foglalkoznék a tanulással. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy régen rengeteget tanultam, de tényleg rohadt sokat, de most van barátom, saját életem, és nem csak a tanulás létezik nekem. Melyik a normális viselkedés főiskolán? A szünetben alig tanulás, vagy a szünetben történő állandó tanulás?2010. jan. 2. 20:02
1/4 anonim válasza:
Hol tanulsz és mit? Ez sok mindentől függ.
2/4 anonim válasza:
Vagy nagy zseni vagy egy erős szakon, vagy pedig büfészakra jársz.
3/4 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá, hogy egy keményebb helyen a zsenik is szenvednek szval...
4/4 A kérdező kommentje:
Pénzügy-számvitel szakra járok, de előtte már tanultam ezt, csak nem főiskolán, hanem középszinten. De a többiek is tanulták nagyrészt.
2010. jan. 3. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!