Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolja a dolgokat vagy csak jatszik? :S:|
fúúha ..mire végigolvastam :'D
szerintem igaziból ő sem tudja, hogy mit gondol.
írtad, h azt az első sms-t azért ítra h "ez ne menjen iigy tovább", m te nem léptél felé, és szerintem ittvan a probléma, mert ha iigy a kapcsolat elején nem kapott megerősítést, akkor tuti h zök bizonytalan. Tuti h neki is nehéz volt feldolgozni, h egyszercsak rájött, h többet érez irántad, mint barátság. biztos h órákig tervezgette, h most megcsókoljon e vagy ne, és tuti ő is aggódott, h neked nem jelent talán többet. amikor többször csókolóztatok, te is elbizonytalanodtál vele kapcsolatban, hát még ő, hiszen ő a "férfi" akinek el kell hódítani a csajt..de előtte "csak " egy barátja voltál, és mivel te nem erősítetted meg, h te is többet érzel, a helyében énsem mernék tovább próbálkozni, emészteném magam h elcsesztem a barátságot, és inkább meghúznám magamat, h ne is kelljen talnom veled..persze én lány vagyok... xD
szerintrem próbáld felé jelezni, h te is többet akarsz és beszéljétek meg h mért smárolt le..ha pedig csak barátságot akarsz vele továbbra is, akkor hagyd csak iigy..bár én nem iigy vettem észre a leveledből :P :)
örülök ha segíthettem :'D
van már vmi fejlemény? xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!