Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan gondolja a dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolly-Bolly kérdése:

Komolyan gondolja a dolgokat vagy csak jatszik? :S:|

Figyelt kérdés
Ott kezdodott az egessz , hogy van egy fiu akit mar a nyar elejetol kedvelek de nem nagoyn beszelgettunk es a legjobb baratnomnek is bejott.A baratnom nagyon hisztis es a fiu egy ideje nem beszelt vele . Utanna mind tobbet es tobbet beszeltem a fiuval amig mar nagyon jol egeyztunk es szilveszterezni is egyutt voltunk . Szilveszter utantol mar legjobb baratok lettunk mondhatjuk.Szilveszter utan mar azt vettem eszre hogy mind kozelebb es kozelebb kerultunk egymashoz, azonban megkellett tartsam a tavaolsagot kozte es koztem(a baratnom miatt).Igy estenkent jarkaltunk ki vele es a tobbiekkel.Egyik este amikor voltunk ki mellettem ult a padon es betette a kezet a zsebembe. Utanna mindig amikor estenkent mentunk ki olelgetett es betette a kezet a zsebembe.Regebb mind hangoztatta hogy kifogja szivni a nyakam es megharapja a nyelvem es ilyesmik .Husvet elso napjan voltunk kint este es nagoyn jo kedve volt minden .Masnap voltak ontozni es este kihivott.Ahol en lakom ott van szembe egy pallo es oda mentunk ki.A pallon mind sugta hogy adj 1 puszit es mondtam hogy adok az arcodra. O mondta hogy nem oda es en mind tiltakoztam . Utanna amikor a kapum ele mentunk beszelgettunk es beszelgettunk es egyszer csakl azon kaptuk magunkat hogy csokolozunk.Akkor este amikor bementem nagoyn rossuzl ereztem magam nem tudtam hogy jol tettem vagy sem , soha nem gondoltam volna , hogy ez megfog tortenni . Masnap este is mentunk ki es ujbol megtortent.Ugyan azon a heten volt a majus 1 is es veluk voltam .Azon a heten mind atz mondta , hogy majus 1-kor akar valamit mondani nekem. Felrementunk e smondtam hogy mondja azt mondta , hogy kesobb es kozbe lesmarolt.Elmaradt hogy mondja amit akart amikor hazaertem irt egy sms-t hogy kell valtoztatni a dolgokon es hogy ez igy nem mehet tovabb vagyis arra ertette hogy en nem kezdemenyeztem hanem mindig o jott hozzam es ez zavarta.Azonban ugyanakkor azt is megirta , hogy erez valamit irantam tiszta szivebol , itt volt az ido hogy en is bevalljam es en azt irtam vissza , hogy en is kedvelem es en is erzek valamit iranta. Utanna elromlott a szamito gepje es nem beszeltunk 1 hetig.A kovetkezo hetvegen elment osztaly kirandulasra es amikor vasarnap este hazaert irt 1 uzenetet hogy hianyoztam neki a hetvegen.De majus 1 ota mar nem becezgetett ugy mint azelott hgoy nyuszikam es csokibaba meg ilyenek.Ezen a hetvegen penteken voltam kint az egyik baratnommel es talalkoztunk a baratjaival es mondtak hogy kihivjak ot is . Kihivtak es mondtak hogy en is ott vagyok es mondta hogy jon o is ki .En vartam 1 ideig es lattam hogy nem jon hat hazamentem.Amire hazaertem irt egy uzenetet hogy :``szia megharagudtal hogy nem jottem?csak emgkellett furodjek de holnap jovok jo8`` ezt irta .Masnap vartam a hivasat vagy 1 uzenetet amiben irja meg hogy menjek ki de SEMMI.ez szombaton volt es vasarnap volt a suzlinapja irtam 1 uzenetet hogy boldo szulinapot meg minden de nem irt vissza. Lehet nem volt perce mert a masik uzenetet is a baratja telefonjarol irta.Ezen a heten egyaltalan nem beszeltunk , nem tudom mit hidjek hogy csak jatszik vagy tenyleg tart hozzam:|.Szerintetek komolyan gondolja a dolgokat vagycsak jatszik velem ?
2011. máj. 17. 19:28
 1/5 A kérdező kommentje:
sry a helyesirasi hibakert de nagyon siettem :D
2011. máj. 17. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:

fúúha ..mire végigolvastam :'D

szerintem igaziból ő sem tudja, hogy mit gondol.

írtad, h azt az első sms-t azért ítra h "ez ne menjen iigy tovább", m te nem léptél felé, és szerintem ittvan a probléma, mert ha iigy a kapcsolat elején nem kapott megerősítést, akkor tuti h zök bizonytalan. Tuti h neki is nehéz volt feldolgozni, h egyszercsak rájött, h többet érez irántad, mint barátság. biztos h órákig tervezgette, h most megcsókoljon e vagy ne, és tuti ő is aggódott, h neked nem jelent talán többet. amikor többször csókolóztatok, te is elbizonytalanodtál vele kapcsolatban, hát még ő, hiszen ő a "férfi" akinek el kell hódítani a csajt..de előtte "csak " egy barátja voltál, és mivel te nem erősítetted meg, h te is többet érzel, a helyében énsem mernék tovább próbálkozni, emészteném magam h elcsesztem a barátságot, és inkább meghúznám magamat, h ne is kelljen talnom veled..persze én lány vagyok... xD

szerintrem próbáld felé jelezni, h te is többet akarsz és beszéljétek meg h mért smárolt le..ha pedig csak barátságot akarsz vele továbbra is, akkor hagyd csak iigy..bár én nem iigy vettem észre a leveledből :P :)

2011. máj. 17. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt! Tenyleg sokat segitettel>:D<
2011. máj. 17. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

örülök ha segíthettem :'D

van már vmi fejlemény? xP

2011. máj. 30. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
haaat.... most annyi az egessz hogy mar nem beszeltunk 1 honapja :| .. es mar nem is keres se semmi :-j
2011. jún. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!