Mit csináljak ha az osztálytársaim folyton rólam másolják a leckét?
Figyelt kérdés
Nem vagyok stréber ilyen 4-es 5-ös tanuló vagyok de ettől függetlenül általában megírom a házi feladatom. Mégis az osztálytársaim mindig rólam másolják a leckét és ez azért elég idegesítő hogy én tök sok időt belefektettek ők meg egy szünet alatt le másolják és csá. Ráadásul mikor csak annyit mondok hogy azért megcsinálhatnátok néha azt mondják hogy nekik erre nincs idejük. Mit csináljak? Aránylag szeretnek az osztálytársaim de ez nálunk egy csettintésre megváltozhat. Meg ez így elég demotiváló.2020. febr. 6. 19:04
11/18 anonim válasza:
Mondd meg nekik kedvesen, hogy jövőhéttől már nem adod oda. És akkor pl lehetne akkor is , hogy pl még neked sincs kész tényleg; és az utolsó pár szót szünet vége előtt pár perccel írod be te is.
12/18 anonim válasza:
Ha nem totál hülye a tanár, úgyis rá fog jönni előbb-utóbb.
13/18 A kérdező kommentje:
Első válaszolónk üzenem hogy sztem elég hamar én lennék a szemükbe a kis szemét gyerek és lehet erre azt mondani hogy érdekbarátság és akkor nem is baj hogy vége lesz de nagyon más nincs 15 fős az osztály és ebből 5 fiú
2020. febr. 6. 19:49
14/18 anonim válasza:
Írd meg az előző szünetben, aztán nem lesz idejük lemásolni.
15/18 anonim válasza:
Készíts egy árlistát, hogy mi-mennyi nálad, nyomtasd ki, fénymásold le és legközelebb nyomd a kezükbe, hogy a munkádért cserébe milyen adományokat vársz, mert nem vagy se Teréz anya se balek és ha nekik nem tetszik, akkor csinálják meg maguknak, neked már tele van velük a tköd!
És próbáld megértetni, hogy nagyon nem fer, hogy kihasználnak téged!
Kössetek egy előnyös csereüzletet!
Kérj valamit cserébe a munkádért!
16/18 anonim válasza:
Írj pár alkalommal egy direkt hibás házi feladatot, amit odaadsz lemásolni (az eredetit, amiben nincsenek hibák, titokban tarts magadnál), néhány ilyen és leszoknak róla. :D
17/18 anonim válasza:
Amúgy én két tárgyból - angol és német - elég jó voltam ahhoz, hogy simán fejből 'felolvassam' a feladatot, így ezekre sosem írtam leckét. Haragudtak is a lejmolók rendesen. :D
18/18 anonymousreview60 válasza:
A nemtanulás jól kamatozik a dolgozatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!