Miért kezelnek komplett idiótaként az osztálytársaim még egy ártatlan kérdésért is?
Megkérdeztem az osztálycsoportban, hogy mi a házi. Abban, amelyikbennincs benne az ofő. A kérdés így szólt:
Fizikából mi volt a házi?
És erre olyan váalszokat kaptam, hogy pl.: Azt várod, hogy mi csináljuk meg helyetted? 1. Ha nem tudod írj oda valami hülyeséget. 2. Nézd meg a füzetedben mit írtál. ne legyél ilyen hülye.
Hát ezen úgy elképedtem.
1. Nem az volt az első, hogy megnézem a füzetben, és aztán kérdezem meg a többieket?
2. Szerintem a mi volt a házi fizikából-ra az a válasz, hogy tk. 89. oldal 3-mas feladat. Ebből hogyan szűrték le azt, hogy nem tudom megcsinálni?
Most én vagyok a hülye, vagy rajtam kívól mindenki? Komolyan én már nem értem..
Amikor valaki más megkérdezi, hogy "Akkor holnap hova kell menni? Egyből fogászatra, vagy még a sulinál talákozunk?" akkor mondják, hogy nem nem egyből gyere :).. Ja és előtte ezerszer megbeszéltük, hogy nem kell a sulihoz menni.
De ha én kérdezek ugyanilyen fajtát, most példának azt, hogy "Holnap akkor meg lesz tartva az első óra vagy sem?" Teljesen ártatlan kérdés, ugyanúgy, ahogy a többieké, de én azt kapom, hogy hát ez hülye. Ezerszer elmondták.
Ha van ennyi idejük, hogy lehülyéznek, teljes mondatokat írnak, akkor hogyogy nincs arra idejük, hogy leírják ezt? 7. oldal 3mas.
Én az életben nem írtam házit,max a folyosón reggel a többiekéről.
És az elég gáz osztály lehet ahol ezért leszólnak,én az osztály hülyéje voltak kb mégis segitetek nekem.
Ja meg az osztályba volt egy homo is meg egy 14 évesen láncdohányos is,mégis mindenki segitett mindenkit.
És nem,nem kisegítő meg cigótelep hanem rendes magyar falusi iskola.
Én pedig tanulni szerettem csak házit írni nem.
Igen, ez az ő szegénységi bizonyítványuk.
Szerintem hamarabb kapsz választ, ha privát üzenetben kérsz segítséget valakitől, akivel jóban vagy vagy egy jó tanulótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!