Miért szeretik a tanárokat az osztálytársaim?
Lehet, hogy azért, mert ők tudják, hogy miért vannak a szabályok, ők felfogják, hogy a saját érdekükben, hogy a tanáraitok jót akarnak nektek, nem kiszúrásból hozzák a szabályokat, hanem segítségnek.
Mondj egy konkrét szabályt, aminek nem látod értelmét.
Álláspontom szerint nem szeretik őket, csupán azt a látszatot próbálják kelteni annak érdekében, hogy a pedagógus ne tegyen nekik keresztbe mindenhol. Állításom saját tapasztattal alá tudom támasztani: A biológia tanárunk marha sok értelmetlen szabályt vezetett be a saját tanóráján, mindezek mellett elviselhetetlen viselkedést tanúsít velünk szembe. Ennek köszönhetően az osztály többsége provokálja magát és teljesen más személyiségtípust ad be előtte. Konkrétan neki akarnak megfelelni. És az valóban bevált módszer, pl én egyszer késtem 5 percet óráról, melyet kínkeservesen orvosoltam azzal, hogy úgy tettem előtte mintha érdekelne amit mondd és aktivizáltam magam. Óra végén pedig oda hívott magához és annyit mondott, hogy nagyon megdícsér és igaz, hogy késtem, de ezt most elnézi nekem az órán nyújtott teljesítményem miatt. (természetesen ettől bekerült a naplóba a késés)
Ez több tanárnál is így van nálunk.
"igaz, hogy késtem, de ezt most elnézi nekem az órán nyújtott teljesítményem miatt. (természetesen ettől bekerült a naplóba a késés)"
:DDD
Vagyis nem nézte el. Ha elnézte volna, nem nyomott volna föl az ofőnél, aki a késéseket összesíti, és aki adja érte a fegyelmi fokozatokat...
Hát bolond, tudom😂
De annyira nem hat meg egyébként, de amúgy tényleg nem szívózik veled ha ilyen vagy nála😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!