Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár rászólhat két fiúra...

Tanár rászólhat két fiúra hogy ne járkáljanak kézen fogva a folyosón? Köze mi hozzá rászólásnak mi az alapja?

Figyelt kérdés

Egy tanár rászólhat két fiúra akik szünetben kézen fogva mennek a folyosón. Miért mennek így mert ők egy pár azért.

Voltaképp ebben a szituban mi a rászólás alapja? Tilos megfogni két embernek egymás kezét? VAgy mi a bűnük nekik?

Azért is nonszensz mert ugye mások is igen gyakran járnak kézen fogva csak az a szokásos fiú lány felállás. Sőt folytatom : lányok is szoktak kézen fogva járkálni. Kutyát se érdekli szava nincs senkinek.

Itt meg két fiú húúúú micsoda esemény. Ezt már nem lehet hagyni szó nélkül? MI baja lehet a tanár úrnak vajon? Látens homár aki maga is szeret(ett volna) így járkálni kamaszkorában de ő sose merte felvállalni?

És ugye praktikus kérdés ha rájuk szól ők meg szarnak rá akkor mégis mi lesz? Fizikai erőszak vagy mi?

2020. jan. 9. 08:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
56%
Nem egyházi iskola?
2020. jan. 11. 21:07
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a lepontozóktól kérdem , mi kivetnivalót látnak abban ha 2 ember kézenfogva jár?
2020. jan. 11. 21:11
 33/34 anonim ***** válasza:

Nem, tanárnak semmihez sincs joga. Órát tartani is örülhet, ha beengedik a tanulók.

Most viccelsz? És ha nem foghatod a kezét a suliban, akkor mi van, nem bírod ki? Ennyire szánalmas nem lehetsz. Kötelező a suli, és akik oda járnak, lehet, nem titeket kézenfogva látni mennek oda, mert nem érdekli őket. És igen, a fiú-lány etyepetye sem az iskolába tartozik. Hiába szar iskola meg szerelem, tekintettel kell lenned másokra, nem csak te létezel a világon és nem a te jogaid a világ legfontosabb dolgai, főleg ha nem létkérdés a kis kamasz hülyeséged. Mivel nekem nem volt barátnőm iskolás koromban, másnak meg igen, őket lássam egész nap? Nem gondolod, hogy nekem rosszul esne? Ja, nem, te csak magadra gondolsz, mindenki más hülye, értem már.

2020. szept. 19. 19:09
 34/34 anonim ***** válasza:
ja, már tiltották az oldalról ezt a dedóst, én meg itt gépeltem neki
2020. szept. 19. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!