Hogy szerezzem meg a cicát annélkűl, hogy a lakásomban járkáljanak?
Minden menhely így jár el. Az állatok érdekében, hihetetlen milyen idióta emberek vannak hidd el. Ha nem akarod szerintem egyszerűen ne ragaszkodj a menhelyi cicához, a facebook csoportokban töménytelen gazdátlan cicát szeretnének odaadni, biztosan tömkelegével találsz a környékeden is.
PL:
Hát.. köztes megoldás, hogy beszélgetsz a menhelyesekkel, megismered öket, hogy milyen emberek, miért csinálják ezt a egész állatmentés dolgot... meg minden. És akkor nem lesznek többé idegenek, és beengedheted őket.
Vagy tényleg keresel másik macskát. Ha egy bizonyos példány a szíved vágya, akkor meg kezdheted itt azt, hogy ha valamit tényleg akarsz, azért áldozatokat is kell hozni...
Én megértelek, én sem vagyok az a fajta, aki jópofával tűri, hogy valaki csekkolgatja a lakását, mintha isten adta joga lenne hozzá, csak azért, mert ő talált meg előbb egy macskát, amire te is igényt tartanál.
Én vidéken jártam vendégségben, amikor találtam egy kóbor kismacskát, úgyhogy őt fogadtam be. Vidéken rengeteg kismacska van, kb utánad hajítják őket, minden izé nélkül, keress rá Facebookon.
Ja igen, és az égvilágon minden oltást és orvosi kezelést megkapott, ivartalanítás, rendszeresen kap bolha és féregírtót, csak lakásban is, prémium tápon él, és kb a segge is ki van nyalva. Látszik rajta, hogy tökéletesen boldog velem. Szóval szerintem nem attól leszel jó gazdi, hogy idegeneket engedsz a lakásodba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!