Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár rászólhat két fiúra...

Tanár rászólhat két fiúra hogy ne járkáljanak kézen fogva a folyosón? Köze mi hozzá rászólásnak mi az alapja?

Figyelt kérdés

Egy tanár rászólhat két fiúra akik szünetben kézen fogva mennek a folyosón. Miért mennek így mert ők egy pár azért.

Voltaképp ebben a szituban mi a rászólás alapja? Tilos megfogni két embernek egymás kezét? VAgy mi a bűnük nekik?

Azért is nonszensz mert ugye mások is igen gyakran járnak kézen fogva csak az a szokásos fiú lány felállás. Sőt folytatom : lányok is szoktak kézen fogva járkálni. Kutyát se érdekli szava nincs senkinek.

Itt meg két fiú húúúú micsoda esemény. Ezt már nem lehet hagyni szó nélkül? MI baja lehet a tanár úrnak vajon? Látens homár aki maga is szeret(ett volna) így járkálni kamaszkorában de ő sose merte felvállalni?

És ugye praktikus kérdés ha rájuk szól ők meg szarnak rá akkor mégis mi lesz? Fizikai erőszak vagy mi?

2020. jan. 9. 08:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell túltolni a hisztit? Mi az, hogy golyó általi halál meg fizikai erőszak? Mikor láttál te ilyesmit Magyarországon? Azzal, hogy xy iskola tanulója vagy kötelességed betartani a házirendet. A legtöbb helyen van egy olyan rész, ami előírja, hogy a tanulók és dolgozók nem csinálhatnak olyasmit az iskola területén és iskolai programokon, ami sérti a közerkölcsöt vagy valami hasonló. Ez legtöbb esetben a vezetőség értékrendjének tiszteletben tartását jelenti. Ha az igazgató szerint sérti a közerkölcsöt, ha valaki piros pólóban, miniszoknyában vagy lilára festett hajjal megy iskolába, vagy a folyosón a pasijával jár kézen fogva, akkor erre a szabályra hivatkozva szólhat nekik, hogy ezt ne tegyék. Ha ennek ellenére is csinálják, akkor gondolom beírást ad nekik, behívatja a szüleiket vagy ilyesmi. Ha pedig ez sem használ, akkor egész egyszerűen kibacca őket az iskolából, mert nem voltak hajlandóak betartani a házirendet. Szó nincsen lövöldözésről meg válogatott kínzásokról, nem kell túltolni a mártírkodást.
2020. jan. 9. 09:34
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy rászólhat, a házirendben általában ott van, hogy nem nyáladzunk az iskolában. Elfogadtad, oda jársz, be kell tartani.
2020. jan. 9. 12:04
 13/34 A kérdező kommentje:

", hogy nem nyáladzunk az iskolában. Elfogadtad, oda jársz, be kell tartani."

Mondjuk

1) a "nem nyáladzunk " kitételt én nem látom a házirendben

2) a kézfogás az mióta nyáladzás

3) de ha még a kézfogás is tilos ám legyen, de ez esetben nem csak X esetében tilos -akkor Y-nak is tilos

Nemde?

2020. jan. 9. 12:27
 14/34 A kérdező kommentje:

"Ha az igazgató szerint sérti a közerkölcsöt, ha valaki piros pólóban, miniszoknyában vagy lilára festett hajjal megy iskolába"

Ebben az utolsó szóig maximálisan igazad van.

DE!

Amihez az igazgatónak sincs joga, az az, hogy azt mondja

-neked szabad piros pólóban lenni, neked meg nem.

Ha tilos a piros póló ám legyen, de akkor mindenkinek tilos.

Az úgy nem korrekt hogy ennek szabad annak meg nem.

Piros póló tiltva van rendben van, belevesszük a házirendbe, onnantól fogva mindenkinek tilos.

nem ennek szabad annak nem hanem senkinek se.

Vagy ha már csak egynek is szabad onnantól fogva mindenkinek.

A kettős mérce (ennek igen annak nem) na ez az amihez még az igazgatónak sincs joga.

Ellenvetés?

Egyébként vihar a biliben mert visszakanyarodva az elejére, a tanár rám szól én leszarom (ahogy eddig is tettem) és mi lesz? Semmi. Mert mégis mi lenne.

Ami eddig. A nagy semmi.

2020. jan. 9. 12:31
 15/34 anonim ***** válasza:
95%

Tipikus mai tini... A jogaiddal tisztában vagy, de a kötelességekre magasról teszel.

Nem igaz, hogy nem lehet kibírni pár órát kézen fogva sétálás és enyelgés nélkül!

2020. jan. 9. 12:59
 16/34 A kérdező kommentje:

" hogy nem lehet kibírni pár órát kézen fogva sétálás és enyelgés nélkül!"

Újra csak ugyanoda jutunk vissza. Ki lehet bírni. De ha más is csinálja és azt szó nélkül hagyják akkor én nem csinálhatom? Nekik szabad nekem nem?

Vagy hogy van ez?

Ők többek mint én? Vagy nekik előjogaik vannak mint a nemeseknek a középkorban?

Szóval csűrhetjük csavarhatjuk de uyganoda jutunk.

Vagy szólnak érte oké de akkor mindenkinek szóljanak, vagy nem szólnak érte de akkor meg senkinek se.

Mert olyan nincs hogy neked szabad nekem nem.

ha egynek szabad mindnek szabad. Ha egynek tilos mindnek tilos.

2020. jan. 9. 13:12
 17/34 anonim ***** válasza:
93%
Jó. Ha ki lehet bírni, akkor bírjátok ki! Nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit csinál, hanem, hogy ti betartsátok a házi rendet.
2020. jan. 9. 13:15
 18/34 A kérdező kommentje:

"hogy ti betartsátok a házi rendet."

Na de állj . A házirend mégis hol tiltja egymás kezének a megfogását? Mutass már rá a házirendben erre a pontra! Várom!

Tessék a teljes dok:

[link]

2020. jan. 9. 13:24
 19/34 A kérdező kommentje:

De egyébként parttalan a dolog, mert mondhat akárki akármit: úgyis meg fogom fogni a kezét és úgyse tehet senki semmit.

Erre írtam max fizikai erőszakkal lehetne visszatartani, az meg úgyse lesz minden mást meg magasból leszarok.

Tépheti mindenki a száját, én megvonom a vállam és úgyis azt csinálok amit akarok. És tudjátok mi lesz? Ami eddig az elmúlt hónapokban szept óta. A semmi az lesz. Ami eddig.

2020. jan. 9. 13:27
 20/34 anonim ***** válasza:
96%
Azért ez szomorú.. és ti fogjátok majd az én gyerekeimet tanítani.. várom már azt a világvégét.
2020. jan. 9. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!