Nektek tetszett már meg tanárotok vagy voltatok már szerelmesek belé?
Figyelt kérdés
2019. dec. 14. 07:51
1/7 anonim válasza:
Nekem az osszes tanarom nagyon jokepu de volt egy aki kulonosen. Iskolan kivul tobbszor talalkoztunk, moziba mentunk, de szerintem tulsagosan ranyomultam es emiatt utasitott vissza
2/7 anonim válasza:
Általánosban nagyon jó nők tanítottak.
Ott sok szexi lady volt.
3/7 anonim válasza:
Igen, de szerintem ez nagyon sokmindenkivel megesik.
4/7 anonim válasza:
Tanárba nem, viszont aki a munkahelyemen végezte a betanítást,na ő elképesztően jól nézett ki. De sajnos felesége volt,így nem lett semmi.
5/7 anonim válasza:
Még általánosban a biosztanárom, de az ilyen kamaszlányos hülyeség volt. :)
A mostani oktatóim közül igazán egyik sem vonz annyira. Van kettő, aki jól néz ki, de a helyzet nem enged eleve olyan viszonyt meg, hogy bele tudjak szeretni. Nem is akarok, jobb nekem kimaradni az ilyen bonyodalmakból. :)
6/7 szonata válasza:
Igen. Kölcsönös volt. Soha nem történt semmi. Hosszú évtizedek után jött szembe velem az utcán, megismert. Kezét csókolommal köszönt, mert én is felnőtt lettem. Zavarban voltunk mindketten, elpirult ő is. Ez egy örökké tartó plátói vonzalom volt. Addigra már én is családos lettem. Matemaika tanárom volt, nagyon jó képű.
7/7 anonim válasza:
Nem a saját tanáromba,de a bátyám egyik professzorába voltam nagyon szerelmes. Ő akkor 30 körül ,és már elismert volt a szakmájában. Én meg 16 éves voltam. Rajongtam érte. Magas volt,szőke,pont jól ki volt gyúrva. Bevallottam neki egy túrán,és azt mondta fiatal vagyok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!