Sírtatok valami miatt középiskolában a tanárotok előtt?
Nem osztály előtt gondolom pl egy rossz jegy miatt, hanem pl látta rajtad az órán, hogy nem vagy valami jól, és szünetbe odahívott és megkérdezte mi a baj, te pedig elsírtad magad. Szerintetek ez gáz?
Velem sajnos hasonló dolog történt nemrég. Veletek volt ilyesmi?
Köszönöm a válaszokat!
#4 Nekem nem egy rossz jegy volt a bajom. Azt csak egy példának írtam, mert van olyan osztálytásam aki a miatt szokott sírni.
Igen, egyszer általános iskola 7. osztályában, az osztályfőnököm előtt, négyszemközt.
Egy csupaszív, akkor még 40-es évei elején járó tanárnő volt, aki emberileg is odatette magát a munkájában és anyánk helyett anyánk próbált lenni a suliban. Az egész osztályunk imádta őt, mert tudtuk, hogy bármikor fordulhatunk hozzá, ha baj van.
Amikor ez az ominózus sírásom megtörtént, akkor is szó nélkül magához ölelt, és a fejemet simogatva várta meg, amíg megnyugszom. Percekig álltunk így ölelkezve az üres tanteremben.
Biztos vagyok benne, hogy hasonló helyzetben egyik későbbi tanáromtól se kaptam volna meg ezt a gesztust. Én nem éreztem gáznak, se akkor, se most. Sőt, mai fejjel inkább melegség önt el, ha visszagondolok erre. Bizarr módon, nekem ez egy kellemes emlékként maradt meg.
25/F
Igen, sajnos sokszor, de nem érzem ettől kevesebbnek magam, Te se érezd. :) Nem ciki. :)
Most hagyjuk ki azt, amikor bevertem valamimet és azért sírtam, mert regényt írnék :D Meg te is a lelki oldalára vagy kíváncsi.
Hetedikben volt két kiborulásom. Akkor több éve éltünk külföldön és akkor durvult el az osztálytársaim zaklatása (nem szerették, hogy magayar vagyok, undorodtak tőlem, megvertek, a hajamat megpróbálták felgyújtani, kiabálták, hogy "Takarodj vissza az országodba, te k.... magyar", stb).
1. Reggel volt, nyűgös voltam, nem volt kedvem ott lenni se, még be se értem a terembe és az egyik fiú már elkezdett piszkálni. A vége az lett, hogy berohantam a mosdóba sírva, bezárkóztam, a fiúk és a lányok a másik fülkébe mentek, ráálltak a WC-re és átkukucskáltak, a többieknek kommentálták, hogy épp mit csinálok. ("Hehe most áll és épp lehajtja a fejét!").
A tanárnőnk látta, hogy valami bvan a ánymosdónál. Elküldte a többieket. Néhány lány a felsőbb osztályból szedett ki a mosdóból (felpiszkálták a zárat). Ők nagyon kedvesek voltak velem, nyugtattak. Utána magunkra hagytak a tanárnővel, aki lekísért az ofőmhöz és elmondta mi volt. Az ofő meg visszakísért az osztályterembe.
2. Órán a többiek nagyon bántottak; csoportos feladatot kellett csinálni és akkor durvábbak voltak, mint valaha... (Mivel mindenki beszélgetett, a tanár távol ült, ezért nem hallotta a csoportunkat, csak akkor jött oda, amikor már kiborultam) Akkor eldurrant az agyam és szünetben üvöltve sírtam 13 éves létemre 3 tanár előtt.
3. Alkoholizmus volt a családban, egyszer amiatt pityeregtem halkan a folyosón és észrevette egy tanárom.
4. Amikor megpróbálták felgyújtani a hajam és elszaladtam, egy tanárom látott meg és nyugtatott le, kérdezte mi a bajom.
5. Nyolcadikban nagyon fájt, hogy vissza kellett mennem nyáriszünet után Magyarországról, meg az otthoni gondok kicsit elfajultak, akkor jó párszor megesett ez.
6. Egy eszközt a műhelyben eltörtem tech órán és idegességemben sírtam, ahogy elindultam haza és pont szembejött velem az ofő :D
Itthon már nem volt ilyen gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!