Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért utál, vagy utált titeket...

Miért utál, vagy utált titeket egy tanárotok?

Figyelt kérdés
Okkal vagy, ok nélkül?
2019. okt. 25. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindig felül akart kerekedni rajtam a mai napig. Ha jó voltam valamiben, ő elintézte, hogy jobb legyen. (Règi tanár.)
2019. okt. 25. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazgató barátja is volt, tehát a helyzetén nem változtatott volna senki.
2019. okt. 25. 22:39
 3/7 Metionin ***** válasza:
Anno az angoltanárom random egyeseket írt be nekem, olyan indokokkal hogy fekete a hajam vagy mert rajta van a pólómon a "hell" szó.
2019. okt. 25. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert zsidó vagyok, másért nem hiszem, hogy utált volna, napi 2 egyest bevágott háziért vagy azért mert lestem diktálás közben az osztálytársamról.

Egyszer kipróbáltuk, mögöttem lévővővel ugyan azt a "A" feladatsort kaptuk és ugyan azt írtuk, neki kettes lett nekem egyes, ugyan annyi ponttal. Igazgatónak szóvá tették a szüleim, de annyi haszna lett, hogy már csak engem feleltetett majd megbuktatott, pótvizsgára 4 tanár készített fel, megbuktam, következő évben már fel lettem mentve matekból, akkor meg hivogatta a tanácsadót, hogy vonják vissza, mert én csak lusta vagyok.. eredménytelenűl, 1 évet vett el az életemből, de jobb volt így, mondjuk a célja, hogy az akkori híd programba menjek mint idős diák, de nem jött neki össze.

Pont ma láttam ezt a szemetet, tönkre akart tenni a retke mert én bevallottam, nem tartunk karácsonyt.

2019. okt. 25. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Általános iskolában a rajzszakkörös tanár utált, mert jobban rajzoltam mint ő. (Nem beképzeltség, de amúgy nem volt semmi tehetsége. A rajztanár felesége volt, azért tartotta ő a szakkört.) Azért is utált nagyon, mert nem keresztény vagyok.

Minden órán felhozta a témát és kritizált, próbált "megtéríteni".

Középiskolában a tesi tanár utált, mert lakkoztam a körmömet. Ki is akart rugatni érte.

Persze akik cigizek, ittak azokkal nem volt gondja.

2019. okt. 27. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem azért utált az ofőm, mert jóban voltam egy olyan tanárral, akivel ő nem.
2019. okt. 28. 14:36
 7/7 szonata ***** válasza:
Az én történelemtanárom hölgy volt. Szigorú, jó tanár. Gyönyörű hullámos haja volt. A gond az volt, hogy az én hajkoronám még szebb volt és ezért nem szeretett. Sokkal nehezebb volt ötöst kapnom, de motivált. Érettségi banketten mondta el, hogy irígyli a szép hajam. Úgy köszöntem meg, hogy: én pedig az ő szép haját irígylem.
2019. dec. 21. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!