Miért utál, vagy utált titeket egy tanárotok?
Mert zsidó vagyok, másért nem hiszem, hogy utált volna, napi 2 egyest bevágott háziért vagy azért mert lestem diktálás közben az osztálytársamról.
Egyszer kipróbáltuk, mögöttem lévővővel ugyan azt a "A" feladatsort kaptuk és ugyan azt írtuk, neki kettes lett nekem egyes, ugyan annyi ponttal. Igazgatónak szóvá tették a szüleim, de annyi haszna lett, hogy már csak engem feleltetett majd megbuktatott, pótvizsgára 4 tanár készített fel, megbuktam, következő évben már fel lettem mentve matekból, akkor meg hivogatta a tanácsadót, hogy vonják vissza, mert én csak lusta vagyok.. eredménytelenűl, 1 évet vett el az életemből, de jobb volt így, mondjuk a célja, hogy az akkori híd programba menjek mint idős diák, de nem jött neki össze.
Pont ma láttam ezt a szemetet, tönkre akart tenni a retke mert én bevallottam, nem tartunk karácsonyt.
Általános iskolában a rajzszakkörös tanár utált, mert jobban rajzoltam mint ő. (Nem beképzeltség, de amúgy nem volt semmi tehetsége. A rajztanár felesége volt, azért tartotta ő a szakkört.) Azért is utált nagyon, mert nem keresztény vagyok.
Minden órán felhozta a témát és kritizált, próbált "megtéríteni".
Középiskolában a tesi tanár utált, mert lakkoztam a körmömet. Ki is akart rugatni érte.
Persze akik cigizek, ittak azokkal nem volt gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!