Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy egyetemi kollégiumban...

Egy egyetemi kollégiumban mennyire jellemző a gyengébb szívatása, megalázása és a verekedések, vagy inkább verések?

Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért ilyen flegmák veled a válaszolók, kérdező. Semmi olyat nem írtál, ami bármennyire is provokálná a többieket, de ide csak ilyen feszült férgek járnak sokszor.

Én azt gondolom, hogy érettebbek az emberek az egyetemen, és nem gyakran fordul elő ilyesmi. Ha meg igen, akkor neked is érdemes változtatni, erősebb jellemet szerezni, ha félsz. Nincs semmi baj veled, de mindenhol vannak férgek. Ezek ellen védekezni kell, és te simán vagy olyan erős, hogy megvédd magad, akárki akármit mondott neked. Próbáld meg a kolit, ha nem jó, eljössz onnan. Sok sikert.

2019. dec. 9. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálunk ilyen sosem volt, én legalábbis nem tudok róla. Az egyik legösszetartóbb közösség az egyetemi koli. Ettől már csak rosszabb létezik.
2019. dec. 9. 22:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Hasonló félelemmel mentem én is annó egyetemi koliba. Most itt vagyok és baromi jól érzem magam. És azt tapasztalom, hogy az emberek nem olyan kicsinyesek és gyerekesek mint középsuliban. Igaz, hogy itt is vannak gyökerek de azok (a legtöbb esetben) kirostálódnak már az első pár héten. Ami meg marad az elhanyagolható és legtöbbször ártalmatlan :). egyébként egyetértek az előttemszólóval: Mindenkinek van bőven ideje az egyetemi bulik alatt lejáratni magát. :)
2019. dec. 9. 22:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyetemre általában csak az jár, aki szeretne és megdolgozott a felvételért, nem muszájból, mint középiskolába. Negyedik éve lakom koliban, eddig még egy verekedésről sem hallottam, egyedül a párok szoktak néha Mónika show szereplőket megszégyenítő módon veszekedni. Persze mindenhol más a közösség, én úgy vettem észre, hogy nálunk a gyengébbeket, visszahúzóbbakat is beveszik a társaságba, ha ők is szeretnének beilleszkedni. Én pl soha nem voltam egy mértéktelen ivást, lerészegedést, bulikat kedvelő ember, sem gólyatáborban, sem bármi más kolis programban nem vettem részt az eddigi 3 és fél év alatt, a kolis társaim nagy részének a nevét sem tudom, csak látásból ismerem őket. Ennek ellenére senki nem bánt, a szobatársaimmal jóban vagyok (és eddig egyikükkel sem volt semmi konfliktusunk, pedig eddig összesen 12 szobatársam volt az évek folyamán).
2019. dec. 10. 10:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Sztem nem kell tartanod ilyesmitől. Én lánykollégiumban voltam és nagyon vegyes volt a felhozatal...Volt sok eminens, gondolom nálatok is lesz azok összeverődnek. XD Azért aki egyetemre megy annyira nem primitív hogy ilyesmik rendszeresek legyenek. De lopásokra készülj fel inkább XD Nem tudom hányan lesztek egy szobába de mi volt h 12-en..
2019. dec. 10. 10:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia! Én egyszer egy hétre voltam egyetemi koliban úgy, hogy egyetemisták is voltak ott (Ez hülyén hangzik, a lényeg, hogy másik városból mentem tanítási időszakban egy négy napos konferenciára és a helyi koleszben szálltam meg.)

Smemi ilyesmit nem láttam.

Illetve volt már koleszos egyetemista társam. Semmi ilyesmiről nem számoltak be.

Max olyan esetek, hogy kis bandák kialakulnak, valaki meg inkább el van magában.

Amúgy is, az egyetemen már nem igen akadnak verekedős emberek.

2019. dec. 10. 13:40
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Ez kollégiumfüggó. Első és legfontosabb alapszabály, hogy nem költözünk olyan egyetemi koliba ahol nem egyetemisták tehát pl. felsőfokú szakképzésre járók, FEEK-re járók (tudom ez egyetemi kar sajnos, szerintem inkább állatkert) , OKJ-sek stb. is laknak, mert viszik magukkal a nemlétező színvonalukat. Ha túl sok bölcsész vagy egyéb büfé-ruhatár szakos van az szintén látszik a színvonalon, és megjelenik a primitív viselkedés.

Ezeket leszámítva viszont alapvetően jó koliban lakni.

2019. dec. 10. 18:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez nagyon függ a kollégiumi társaságtól is. Nyilván ha orvosnak, mentőtisztnek, jogásznak tanuló egyetemistákkal leszel egy szobába, nem lesz ilyen, de ha egy agrármérnöknek vagy mezőgazdasági ágban tanuló társad lesz akkor már egy picit nagyobb az esélye. De összességében azokkal sincs semmi baj.

Viszont azt jegyezd meg, hogy ahány féle ember, annyi fenotípus. Tehát nem garancia az sem, hogy egy pszichológus/orvos egyetemista nem fog szívatni, minthogy az sem, hogy egy mezőgazdász egyetemista szívatni fog...

Egyébként ez nagyban tőled is függ, hogy milyen viselkedést tanúsítasz, mert például én bárkivel jól kijövök, de akad egy-két ember aki olyannyira irritálni tud a hülyeségeivel, hogy néha szájba is csapom és természetesen az olyat kiközösítem.

2019. dec. 11. 12:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Gimiben engem is bántottak. Egyetemen ez nem jellemző, persze kifoghatsz pocsék szobatarsat de ott sem amiatt aggódnék, hogy rámszáll. Mindenki tanu, dolgozik, heti egy két este buliznak, de az amcsi filmekben bemutatott bulizos, beavatásos hülyeséghez semmi köze :)
2019. dec. 11. 15:53
 20/20 anonim ***** válasza:

elvileg egyetemre intelligens felnőtt emberek járnak...

én két egyetemre jártam, elég jó volt a társaság, senki nem szívatott senkit, a felsőbb évesek segítették az újakat.

2019. dec. 14. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!