Miért kell azt bántani aki gyengébb és nem tudja megvédeni magát? Ha nem tudják elfogadni, ahelyett hogy szimplán nem törődnek vele miért kezdik el bántani?
Így próbálják megerôsíteni a magukról alkotott képet miszerint ôk az alfahímek az adott környezetben.
Persze a végén ne lepôdjenek meg, ha az egyik áldozat gondol egyet és elkezdi ôket lemészárolni.
Ezt a cikket olvasd el, és nézd meg: ha a farkasok közt nem működik, az embereknél annál inkább - főleg itthon...:
Azért teszik ezt sokan, mert a szavannákon érzik magukat, másrészt ha egyszer valaki megtett valamit, és nem lett következménye, akkor jön a következő, a következő, a következő... és a végén egy nagysúlyú, aminek talán már lesz következménye.
Az a baj, hogy a modern társadalomban iszonyat sok dolgot megtehetsz következmény nélkül. Sőt, a primitív, agresszív viselkedés számos előnnyel jár, például tapasztalatom szerint a nőknek kifejezetten azok a férfiak imponálnak akik eltaposnak és megaláznak másokat.
Én idealista vagyok/voltam de az altruista magatartásnak soha az életben semmi előnyét nem láttam. Sajnos az emberek többsége végtelenül ösztönlény, végtelenül primitív, ostoba és állatias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!