Hogyan lehet becsicskítani valakit?
"Tiszteletet adok,
Ha tiszteletet kapok
Ha tiszteletet kapok,
Tiszteletet adok
Kb sehogy. Ha nem valami alja gettós helyen jársz suliba sötét arcok között, akkor kétlem hogy bármilyen fenyítéssel is eléred a célod. ("minden kérésemet teljesítenék, megvédnének, és én parancsolnék")
Annyira nem hülyék, hogy az alattvalóid legyenek. Ha keménykedsz, akkor max átmennek másik suliba/feljelentenek a p1csába.
Hogyan féljenek tőled...
Hát, én pl kiközösített voltam, de soha nem értek hozzám, csak szóban szekáltak. Voltak akiket kevésbé utáltak és azokat verték is.
Engem azért nem bántottak mert mindig megmondtam nekik, hogy ha hozzám érnek biztosak lehetnek benne hogy bele nyomom a körzőt a retk3s torkukba.
Ezt komolyan is gondoltam.
Egyszer próbálkoztak, összekócolták a hajamat amikor a ültem a helyemen, mert mekkora poén volt...akkor felálltam és behúztam az illetőnek.
Tehát az a tanácsom, ha azt akarod hogy tartsanak tőled akkor legyél kicsit pszichopata. Tudják hol a határ.
Keresd meg a lehnagyobb biflákot a suliban és spanolj le vele
Egy hulkal az oldaladon te leszel a király, mellesleg ha nincs csapatod amugysemész sokra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!