Elmennétek egyetemista nudibuliba?
Az hogy egyetemista úgy értendő hogy egy egyetemi haveri kör szervezi és a haveri kör tágabb kapcsolati hálóján terjednek a meghívások, nyilván nem hivatalos egyetemi program.
A buli alapvetően sima házibuli kaja pia zene azonban sajátos dress code van: belépés csak pucéran. Nincs apelláta aki nem vetkőzik oké de az ne jöjjön és kész. Nincs kijátszás hogy jövök de azért a tanga maradhat ugye-nincs ilyen . Pucéran és kész.
Aki nem vállalja nem jöhet be. Kész pont.
Létszám: 20-40 között értelemszerűen fiúk lányok vegyesen.
Ti mennétek?
"Mert vállalkozó kedvű fiúk lennének bőven de hogy lányok ezt bevállalják hát?
Ill van olyan csaj aki szíves örömest na az meg olyan is."
És te nem a "na az meg olyan is" kategória vagy? Nyilván ha Chris Hemsworth-os tested lenne, nem kéne pucéran mutogatni, mert ruhában is látszana, ami kell.
A férfiak önbizalmát irigylem, az átlagos kis puhos testüket is szívesen mutogatják.
#22:
Hú háde...meg gondolj bele, az egyik csajnak akkor jön meg, böööeeee...😬
" Komolyan érdekel, hogy leülni hogy fogtok"
Lehet nálatok fekete Ugandában ilyen csoda nincs, de erre mifelénk van olyan hogy Törülköző. Mindenki hozza a magáét (ahogy pl szaunában is.... uyge... prolik. ott se jártunk még mi?) és leteszi ha leül.
Ha valaki elfelejti kap egyszer használatok papírtörülközőt ahogy a fürdőkben...
Űrkorszaki mi?
Még mindig komolyan érdekel?
"Hú háde...meg gondolj bele, az egyik csajnak akkor jön meg“
mert annak első dolga lesz eljönni mi? Világos. Életszerű.
Akkor az nem jön. Bonyolult ugye?
én már hallottam ilyenről külföldön.
nem a szexről szól hanem az ismerkedés stb.
volt már hogy itthon is meztelenül voltak a hallgatók órán mert demonstráltak valamiért.
"nem a szexről szól hanem az ismerkedés stb."
Én gyerekkorom óta nudizok ezer helyen voltam már itthon külföld de soah 1 db szexuális élményem se köthető ezen strandokhoz.
Persze az átlagjózsinak aki soha az életben nem volt ilyen helyen de fújja a magáét annak mondhatom.
Németországban pl városi uszoda minden további nélkül használható meztelenül. Kutyát se érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!