Miért nézik ki azt az embert, aki nem igazán szeret beszélgetni senkivel, pl egyetemen?
Most leszek másodéves egyetemista, de nem igazán sikerült barátokat / ismerősöket szereznem, max ha 3-4 ember az akivel szoktam néha beszélgetni. Sosem volt egy társasági ember, bulizni is utoljára szerintem 2 éve voltam egy házibuliban, egyetemi bulik meg teljesen hidegen hagynak.
Mégis azt veszem észre hogy előadásokon pl alig ül mellém valaki, ami egy részről jó, mert utálom ha valaki egy kicsi előadó teremben mellém ül, és így legalább szét tudok pakolni a padon, + nem kell hallgatnom a duruzsolást az óra közepén, viszont valamilyen szinten zavar is.
Órák között is inkább elvonulok a saját kis világomba a telefonommal, vagy verseket írok, olvasgatok, tanulok, egyetemen kívül a koliban meg általában tanulok vagy játszok.
Én nem nézem le az ilyen embereket, csak valószínűleg másoknak, akik nem ismernek, könnyebb már nem oda menni és tulajdonképpen egy “pofont” szerezni azzal, hogy próbálnak beszélgetni, te meg nem igazán akarod ezt
De egyébként teljesen megértelek, én is teljesen ilyen vagyok 😁
Én is magamnak való ember vagyok, de egy-két haverom nekem is van... Egyrészt jó arcok, másrészt meg nagyon nehéz egy egyetemet TELJESEN egyedül elvégezni... Muszáj összedolgozni. Legalábbis én műszaki egyetemre járok, sok beugró, ZH, jegyzőkönyv stb van. Meg a volt szakközepesek segítettek laboron.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!