Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az mit takar, hogy a tanárokat...

Az mit takar, hogy a tanárokat egyetemen felkészítik hogy ne "csábuljanak" el a diákoknak? Hogy készítik erre fel őket?

Figyelt kérdés
Ha van itt tanár, és leírná annak megköszönném :)
2019. aug. 15. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha fel is készítik akkor az egyik tanáromnál ez nem jött be.
2019. aug. 15. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Mi vaaan?? Honnan vetted ezt a sültbolondságot?
2019. aug. 15. 19:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem mondták, hogy erre felkészítik őket :D lehet kamu nem tudom
2019. aug. 15. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Annyiban "készítik fel" a tanárokat, hogy tanulunk pszichológiát, azon belül fejlődéslélektant - beleértve a kamaszkori pszichoszexuális fejlődés sajátosságait is. Ha mindezek után egy tanár szóba áll egy kamasszal, akkor magára vessen, mert kb. semmit nem értett meg a tanultakból. Egyébként egy felnőtt embernek maximálisan tisztában kell(ene) lennie a hivatása etikai vonatkozásaival.
2019. aug. 15. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Olyan egyetemi tanárok, akik kikezdenek a hallgatóikkal?
2019. aug. 15. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
32%

4-es: Egyetemen mióta vannak kamaszok? A “legkisebbek” is 18 évesek, a legöregebbek meg akár hatvanasok is lehetnek. Felnőtt ember mindenki, azzal kezd ki, akivel akar. Ha jól tudom van valami olyan szabály, hogy akkor nem vizsgázhat az adott tanárnál. (Persze ezt sem mindenhol tartják be.)

Amiről te beszélsz, az középiskolára vonatkozik, egyetemen két felnőtt ember azt csinál, amit akar.

2019. aug. 19. 08:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!