Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemen heti 24 óra rengeteg...

Egyetemen heti 24 óra rengetegnek számít?

Figyelt kérdés

2019. aug. 6. 11:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%

24 átlagosan másfél órás óra(ahogy egyetemen lenni szokott)? Az elég tragikus.

24 órát bent lenni az egyetemen egy héten, az nem vészes.

2019. aug. 6. 11:34
 2/21 A kérdező kommentje:

24 tanóra

Na meg ez még csak a kötelező,lehet hozzá jön még a választott is

2019. aug. 6. 11:35
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem rengeteg, én anno egysze 20 órát csináltam egyszerre és majdnem beleőrültem.
2019. aug. 6. 12:03
 4/21 A kérdező kommentje:

De ez hogy lesz beosztva?

Hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután 4-ig?Mert ez a 10 perces szünetekkel együtt heti 40 óra

2019. aug. 6. 12:08
 5/21 A kérdező kommentje:
Hogy fogok dolgozni mellette?Valszeg albiba megyek,arra meg kell a pénz.Másnak meg van 13 órája egy héten
2019. aug. 6. 12:10
 6/21 anonim ***** válasza:
82%

Hát ilyenkor szokott jönni az a trükk hogy ha nincs katalógus akkor skip, ha van katalógus akkor meg beír valaki ha meg tudjátok oldani.

De milyen szak ez?

2019. aug. 6. 12:22
 7/21 A kérdező kommentje:

Közigazgatásszervező

Itt meg kötelező bejárni előadásra is,nem lehet kihagyni

2019. aug. 6. 12:26
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
Hát akkor marad a hétvégi munka.
2019. aug. 6. 12:31
 9/21 anonim ***** válasza:

A húsz tantárgyas vagyok.

Nagyon sok óraütközésem volt, mert a főszak és a minor illetve a speciális tárgyak sokszor egy időben zajlottak, így rengetegre be se jártam. A tárgyfelvételtől kezdve az első tanítási héten át végig egy sakk parti volt az egész. Hogy akkor ennek az órájára nem járok, de cserébe azéra igen, de, ha egyik se engedi meg, hogy ne járjak be, akkor mi van, mert a többi hely betelt... De, ha bővítik a létszámot, akkor szerda helyett bemennék hétfőn... De nem akarja bővíteni a létszámot. És így tovább.

Ettől függetlenül nekem ugyanúgy kellett azokon is teljesítenem, amikre nem jártam be.

2019. aug. 6. 12:41
 10/21 anonim ***** válasza:
Az előadásokra meg amúgy kötelező mindenütt bejárni, csak, ha nagylétszámú, simán meg tudod kérni egy jó haverod, hogy írjon be a katalógusba. Ha kislétszámú, akkor meg kiszúrja a tanár,m ha nem vagy ott. Pl 200 helyett 10 gyerekből kivehető, hogy ki nem jött be.
2019. aug. 6. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!