Gáz az, ha valaki egyetemen mindig a szaktársai segítségét kéri?
Hogy mit tanuljon meg vizsgára, mit írjon le a tételekbe amikor kidolgozza őket, vagy elkéri a kidolgozott tételeket, és ilyenek
Ez gáz viselkedés?
Ez helyzetfüggő. Önmagában nem az, de mindig ott a de.
Aki az utcán rád sem köszön, de vizsgaidőszakban 3tárgyból akar tételeket kunyerálni, aki viszont nem segít, aki azt is megkérdezi, hogy milyen betűtípussal dolgozza ki a tételeit az az.
Inkább, mint kibukj!
Viszont illik viszonozni!
Ajándék, segítség, esetleg pénz vagy szex.
Attól függ.
Ha valaki elkéri más jegyzeteit, mert otthon gondok vannak (családban beteg valaki pl) vagy dolgozik suli mellett vagy valami hasonló, illetve a fenti indokok miatt lemarad dolgokrólés így nem tudja mi a lényegesebb, az nem gáz.
Ha valaki full életképtelen, tehát kb olyan gondjai vannak, hogy nem tudja a nevét a jobb vagy a bal felső sarokba írja le egy beadandónál, semmit se tud (határidők, a dolgok elintézésének mikéntjét, mi a lényegesebb, ami vizsgán is lehet, stb), pedig ott van végig, akkor az már gázabb.
Én még azt is kinézném, hogy egyszerűen a lustaság vezérli. Ilyenkor vagy vele vagy helyette dolgoznak.
Akkor gáz ha az lenéz az illető és kerüli a társaságom, de fészen minden apró sorban segitsek neki.
Egyszer azt mnodtam neki, hogy nem tudom én se.
Kiakadt a fiúka lehordott mindennek azóta se beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!