Mit tennétek, ha minden hétvégén hívogatna a főnökötök?
Szerintem nem érdemes neki kerek-perc kimondani, hogy zavar, meg, hogy ne hívjon hétvégén. Egy ember tudja, hogy a másikat a szabadnapján csak vészhelyzetben keresi munkaügyben. a Viráglocsolás meg hasonlók nem vészhelyzet. Ha a főnököd ennek ellenére felhív, nem tudja értelmezni ez, nem nagyon tudja megállapítani a határait a főnök és beosztott között, amit nem illik átlépni.
Ő helyesnek érzi felhívni a beosztottját csipp-csupp ügyek miatt hétvégén, ebből kiindulva, támadásnak érzi majd, ha a beosztottja finoman céloz rá, hogy ezt már ne (ahopgy a kérdező meg is fogalmazta az utolsó kommentjében).
Ne haragudj kérdező, de te egy született csicska vagy.
Nem mersz a városban mozogni emiatt? Görcsben van a gyomrod, hátha nem hallod meg a telefont hétvégén meg szabadság alatt?
Nos, én ezek után inkább lennék árufeltöltő, mint hogy ott dolgozzak. Talán magamtól nem lépnék ki, de hogyha eligazítom a főnököt, ugyan nem érdekelne, hogy esetleg kirúg-e.
Amúgy, nem tilos sem most, sem árufeltöltőként magadnak való állást keresned. Ha fél-egy évig tart, akkor addig.
Ha egyedülálló anyaként nevelnéd gyerekedet, inkább megérteném, hogy nyelsz, de így?
Fogadok, hogy pl. nincs párkapcsolatod sem, és hidd el, amíg így dolgozol, nem is lesz. Normális férfi nem viseli el, hogy szabadság meg hétvége alatt dróton rángatják a párját, mikor ő szeretne vele lenni.
Szóval döntsd el, hogyan szeretnél élni!
Szüleiddel beszélgettél már erről? Ők is az élethosszig tartó csicskulásra biztatnak?
"És ha kamuzok,hogy nem voltam a városban,vagy nem leszek és mégis ott vagyok akkor hazugnak állít be. Ezért nem egyszerű ez a dolog...lehet én bonyolítom túl,de egyszerűen nem tudom mit csináljak."
Semmit nem kell hazudnod, hogy nem vagy a városban.
Elmentél x helyre és a telefonod le volt némítva/a telefonod a zaj miatt nem hallottad vagy éppen elfoglalt voltál a kinti programnáűl és nem tudtad felvenni, stb.
Nem kell hazudnod arról, hogy merre jártál és nem kell amiatt a lakásban bújkálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!