Ha a gyàrakban betanitott munkàsokból valóban hiàny van akkor miért vàlogatnak ennyire?
Mert több kárt csinál egy idióta.
Rengeteg példát tudnék mondani, de legyen elég annyi, hogy ha minden idiótát felvesznek, akkor egy idő után cska a káosz lesz és a termelés még rosszabb lesz mint a kevesebb, de értelmes emberrel.
Azé B+ mert
Azt mondom neki hogy mosd ki tisztara a flakonokat. Visszamegyek mindnek lemosta a külsejét....
Volt 3 ifju titanom. Mondom nekik soporjetek fel a raktart. 3 elkezdtek 4 iranyba jobbra balra csapkodni a sopruvel....
Mondom az embernek ird ra mindegyik dobozra mit raksz bele. Há de fonok en nem tudok irni...
Olyan is volt hogy egy feladatra 2 embert kellett raknom mert az egyik olvasni tudott a masik szamolni....
Es akkor ezek meg akartak is dolgozni.
Vannak azok akik hulyek es meg dolgozni se akarnak.
Mert vannak olyanok akik a nevüket se tudják leírni helyesen...voltam egyszer felvételin, a teszt írás utáni szünetben mondta az egyik jelentkező hogy neki nagyon nehezek voltak a kérdések. pl mi MO államformája? Ő azt írta, hogy ország....meg hasonlók..
A meggyőzés dolgot amúgy mindig viccesnek tartottam ilyen munkakörnél. Személyes elbeszélgetésnél úgy adják elő mintha valami vezetői pozicióra jelentkeznél, egy igazi főnyeremény lenne ez az állás.
Amikor vagy 3x megkérdezik miért gondolom hogy én lennék alkalmas a pozicióra/miért én lennék a legjobb/hasonló kérdés. Egyszer azt válaszoltam hogy " kiskorom óta droid munkás szeretnék lenni nevetséges fizuért. Ez a gyerekkori álmom. Mit mondhatnék erre, őszintén?
Azért jelentkeztem, mert most nincs más munkalehetőség a környéken. Ha lenne jobb, nem ide jönnék"
Érdekes mód már másnap kezdkettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!