Másnak is fura a főnöke?
Balázska?
Ő az alkoholista?
Egyébként mi számít furának, az enyém igényesen, választékosan öltözködik, ahogy egy Managerhez illik. A magánélete fura, elvált, kisgyerekkel, ha nála a gyerek, mintaapa. Ha nincs, akkor mint egy huszonéves, fiatal barátnő, fesztivál, fesztivál után stb stb.
Szerintem tök menő a főnököd ;)
Az enyém egy karótnyelt, szigorú, cinikus p*na... :(
Szerintem az enyém nem fura. Szerinte én vagyok fura mert nem szeretem a sört meg a száraz bort :D
Nekem a tied se fura, inkább menő.
A főnököd egyáltalán nem fura. A tescoban nem csak gagyi pólókat lehet venni. Nincs abban semmi elítélendő, hogy a tescoból öltözködik. A felesége és a gyerekei nem felelnek meg a te szépségideálodnak még nem probléma az a lényeg hogy szereti őket. A Vad Fruttik nem rossz zenekar. Inkább az ő koncertjük mint a Szigeten egy hét a sok insta emberrel.
A főnököd valószínüleg nem egy magamutogató ember. Sokkal többre becsülöm őt mint azt akik hitelt hitelre halmoz, hogy az új ipohent meg a bömbit megvegye.
Biztosan telni neki bömbire de a 20 eves opel tökéletesen megfelel a munkába járásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!