Csak szerintem fura ez, vagy másnak is kértek egy sima eladói munkához profi angol tudást?
Figyelt kérdés
Ma voltam egy állásinterjún, eddig még csak diákmunkám volt. Tegnap felhívott a főnök, hogy megkapta az önéletrajzomat és szeretne behívni megbeszélésre, be is mentem ma, és kérdezte, hogy hogyan állok a nyelvekkel, mondom neki, hogy beszélek angolul, de nem felsőfokon, mire ezt meghallotta elkezdte húzni a száját és nem mondott semmit, én meg nem értettem ezt az egészet ugyanis az önéletrajzomban leírtam, hogy a tudásom b2 szint körül van, szóval ha nem tetszik neki, hogy nem tudok profin angolul akkor miért hív be? Plusz nem is értem, hogy minek kéne perfektül beszélnem angolul, ugyanis ez egy vidéki sportbolt.2019. jan. 16. 17:09
1/3 anonim válasza:
Attól függ. De szerintem is túlzás, társalgási szintűnek elégnek kéne lennie ilyen munkakörben. Elvégre nem fogsz a gazdasági folyamatokról papolni.
2/3 anonim válasza:
Az önbizalmat is gyakran nézik az állás interjúkon, meglehet úgy jött le neki hogy kételkedsz magadban és nem vagy jó angolból, meg lehet pont azért kellett neki mert senki nem tud jól az üzletben angolul és keresett valakit aki kitöltheti ezt az űrt ha esetleg szükség van rá.
3/3 anonim válasza:
Nos ha turisztikailag jelentős állomás, a magyaroknak meg a pénze nem éppen a luxusra (turisztikára) megy el, így többnyire külföldiek fognak jönni és a legelterjedtebb nyelv az angol.
Ez ilyen megközelítésből nem fura.
De ha húzza a száját én csak megkérdezném: fontos az angol tudás az álláshoz? Mert akkor egyezzetek meg, hogy jársz angolra és támogatják. win-win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!