Másnak is ilyen a munkahelyén a főnöke?
Szóval,olyan a főnököm,hogy behordja a használt megunt ruháit a meló helyre.
(farmer,dzseki,pólók stb)
Ezeket mindig rá sózza valami szerencsétlenre jó pénzért.Pl.Be jön reggel az öltözőbe és kérdezi,hogy "te Géza van egy jó állapotú farmerom nem érdekel?
Természetesen nem " kötelező" megvenni csak azt megjegyzi és utána tuti,hogy szivatni fog aznap.
Akik vásárolnak tőle meghívják napi 2-3 kávéra azok a "haverjai" azoknak könnyű feladatokat oszt ki.
Szóval szerintetek ez igazságos?
Lehet,hogy azt kellene, engem már úgy se bír.
Sose veszek tőle semmit elvből, vagy arra hivatkozok,hogy hitelem van, vagy hogy most tankoltam kevés a pénzem.
Vagy a nagy kedvencem,hogy a kevés a fizum hozzá.
torvenyileg minden a ceg teruleten lezajlokereskedelembol fakado jovedelem a cege lesz.
szoval ha a ceg nem az ove, es azon beluli a farmer arat nem adja a cegnek akkor hivatalosan lopott a cegtol.
Másnak is ilyen a munkahelyén a főnöke? - Az enyém nem, a többiekét nem ismerem
Szóval szerintetek ez igazságos? Szerintem nem igazságos (meg munkahelyen árulni a cég értesítése és beleegyezése nélkül illegális is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!