A felnőtt élet úgy 25 felett már nem az élet élvezetéről szól, hanem a túlélésről, harcról?
Figyelt kérdés
2019. júl. 12. 14:56
11/31 anonim válasza:
én jobban élvezem mint eddig van saját cégem, imádom csinálni khívások fejlődés stb van gyönyörű fital barátnőm, van pénzem arra amire akarom lakás auto szórakozás, egyetemen meg örültem ha volt pár ezer forintom kajára, barátnőm se volt :D
12/31 anonim válasza:
Most vagyok 25, én csak most kezdem igazán élvezni az életet, kezdenek egyenesbe jönni végre a dolgaim, stb.
13/31 anonim válasza:
Soha nem élveztem az életet annyira, mint 25 fölött, pontosabban, 27 éves koromtól.:D Ott hagytam a világ legszarabb munkahelyét egy sokkal jobbért, jó parkapcsolatom is lett és rengeteget utazom! :D
14/31 anonim válasza:
20 éves korom óta dolgozom főállásban, élvezem az életet
persze vannak rosszabb szakaszok, de összességében pozitív az eredmény
van pénzem, szórakozok, sok lehetőségem, barátnő témát most pihentetem, de az is lehetne bármikor
miért szólna a túlélésről?
15/31 anonim válasza:
Jó, akkor valaki már írhatna igazat is.
16/31 Metionin válasza:
Szerintem ez emberfüggő, nekem pl. a gyerekkorom szólt a túlélésről. Felnőttként meg tök jól élek.
17/31 anonim válasza:
15-ös hagyjuk már, nem mindenkinek szenvedés az élet, én is minden évvel egyre jobban élvezem. A gyerekkorom pedig maga volt a pokol. A huszas éveim elején nagyon sokat tettem azért, hogy itt tartsak ma, ahol most, szóval az akkori igyekezetem gyümölcseit aratom. Sokan vannak ezzel még így.
18/31 anonim válasza:
Minden bizonnyal bejön egy-két embernek -- gondolom ők nem a Gyakorin lógnak.
19/31 anonim válasza:
Nem tudhatod, miért lógnak itt. Én sokkal több olyan embert ismerek - a való életben, nem a közösségi oldalalon - aki élvezi az életét és kihozza belőle a maximumot, mint olyan embert, akinek az egész egy harc és kudarc és akit bedarált a mókuskerék. Sokkal többen vagyunk, mint hinnéd.
20/31 anonim válasza:
Én most megyek palacsintát zabálni. Élvezem.'
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!