Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti a nyaralási szabadságról...

Ti a nyaralási szabadságról való hazaérkezés és az első munkanap között szoktatok hagyni egy vagy több plusz szabadnapot vagy már rögtön másnap újra munkába álltok?

Figyelt kérdés
Én eleinte hol így, hol úgy csináltam, 3 éve viszont belőttem, hogy még minimum a rákövetkező nap ne dolgozzak, egy kicsit rázódjak vissza magamban, emésszem meg, hogy ismét jönnek a hétköznapok. A legjobb pénteki nap visszaérkezni, és utána még a hétvége szabad. Korábban volt rá példa, hogy este 8-kor érkeztem vissza szabiról, és másnap 11-re már menni kellett, nem volt a legjobb.
2019. júl. 10. 17:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A nyaralás alatti kocsmázgatás és koncertekre járás pihenésnek minősül? :)
2019. júl. 12. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
1 napot hagyok.
2019. júl. 28. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért ne számítana annak?

2019. júl. 31. 10:00
 14/15 A kérdező kommentje:
13: Mert utána pluszban ezeket is ki kell pihenni. :)
2019. júl. 31. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:

És? :D

Nekem a kedvenc pihenésem pl az egész napos erdei túra, kellemes 40 km környékén. Semmi más nem kapcsol ki olyan jól, nem nyugtat le és nem frissít fel, mint az.

Pihenni nem csak fetrengve lehet.

2019. aug. 1. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!