Lehetek hegesztő ha remeg a kezem?
Figyelt kérdés
Hegesztő szeretnék lenni, viszont remeg a kezem. Amikor ki akartam próbálni egy ismerősöm mma inverterét pechemre áramszünet volt így csak tartottam a pálcát aminek a vége remegett egy picit ha a levegőben tartottam. Ő azt mondta, hogy simán lehetek hegesztő így is, viszont félek, hogy csak nem akarta összetörni a lelkemi. Azt mondta, ha betudom fűzni a cérnát a tűbe első próbálkozásra akkor nincs gond, ami sikerül is 10-ből 9-szer. Igaza van vagy csak nem akart megbántani?2019. júl. 9. 16:42
1/7 anonim válasza:
Hát figyelj, nézd a jó oldalát a dolognak....
2/7 anonim válasza:
Majd bedobsz egy felest meló előtt, nem gond bátya.
3/7 A kérdező kommentje:
Magyarul jobban járok ha szabónak tanulok? :D
2019. júl. 9. 18:36
4/7 anonim válasza:
Először azért próbáld ki ténylegesen is, ne csak áramszünet alatt.
5/7 anonim válasza:
Nőgyogyászt akartam volna írni :D
6/7 anonim válasza:
Legyél masszírozó, vagy gitáros xS
7/7 A kérdező kommentje:
Szivesen kipróbálnám élesben is, de nem ismerek mást aknek lenne hegesztő gépe, akinél próbáltam volna Ő külföldön dolgozik és 3-4 havonta jön Magyarországra. Így meg nem szeretnék több 10.000Ft-ot kiadni egy gépre amit nem biztos, hogy tudok használni.
2019. júl. 9. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!