Jól teszem, ha ezt a szakmat valasztom, mint nö?
Magasfokú képzésem van , egyetemek, többek közt pszichológia.
Kulföldön elek es hiaba beszelem a nyelvet , nem sikerul elhelyezkednem.
Ezert kineztem egy itt kulföldön jólfizetö mesterseget , amit ingyen oktatnak, állam fizeti , megpedig ipari , hegesztöi kepzes.
En nö vagyok . De nem erdekel , belefaradtam a nök közt dolgozni , csupa rosszindulatúak, kirágnak itt se mások.
Valakinek van ezzel a szakmaval kapcsolatba tapasztalata?
Magasfokú képzésed van,egyetemek, többek közt pszichológia? És hegesztő akarsz lenni?Ezt valahogy ne haragudj, de nem hiszem el.Hogy több egyetemmel sem tudsz elhelyezkedni, azt meg végképp nem hiszem.Sok ismerősöm van kint külföldön, középvégzettséggel, és el tudtak helyezkedni, sőt azért mentek ki, mert volt ott munka, itthon nem.
Most akkor mi is a baj? Hogy férfi munkát akarsz, mert a nők gonoszak, vagy hogy nem találsz munkát?
Miért nem jössz haza?Itthon aki többdiplomás, és akar is csinálni valamit, talál munkát.
Egyetemek után nem hinném hogy imádni fogod ha vasat kell hegeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!