Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jól teszem, ha ezt a szakmat...

Jól teszem, ha ezt a szakmat valasztom, mint nö?

Figyelt kérdés

Magasfokú képzésem van , egyetemek, többek közt pszichológia.

Kulföldön elek es hiaba beszelem a nyelvet , nem sikerul elhelyezkednem.

Ezert kineztem egy itt kulföldön jólfizetö mesterseget , amit ingyen oktatnak, állam fizeti , megpedig ipari , hegesztöi kepzes.

En nö vagyok . De nem erdekel , belefaradtam a nök közt dolgozni , csupa rosszindulatúak, kirágnak itt se mások.

Valakinek van ezzel a szakmaval kapcsolatba tapasztalata?

2018. okt. 22. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor talán jól teszed, mert az előző válaszom törölve lett. :) Pedig csak pont ott tartok, hogy az egyik csaj hegesztőnek ment és kevesebb fizetést kap mint a férfiak mert gyakrabban jár pisilni. Előtte ráesett egy cső a lábára ami miatt elvesztette néhány lábujját. És mert nem volt pénze műtetre, sem biztosításra. Ennyi az összes tapasztalatom. Kb. semmit nem írtál a korodról, fizikumodról, távlati terveidről. Biztos valaki jól boldogul ebben a szakmában van aki kevésbé, te is valamelyik leszel.
2018. okt. 22. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
Ferfiak kozt is furni fognak teged illetve ott is ugyanugy meg van a rosszindulat, azok is emberek es az ember ilyen ez van. Mindegy hogy milyen nemu.
2018. okt. 22. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen emberek vannak itt akik lenullaznak de kijartok ti egyaltalan az eletbe?? Dolgoztok egyaltalan?? Ennyire nem ismeritek a vilagot meg az embereket?? Nagyon tudlak sajnalni titeket kutya vilag jon ratok ha a szulok mar nem lesznek. Kettes voltam.
2018. okt. 22. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Megvan hozzá a fizikai erőd? Ha nincs, felejtsd el.
2018. okt. 23. 07:10
 5/6 anonim ***** válasza:
4# A fizikai erore lehet gyurni. En is puhany voltam, amikor elkezdtem egy ferfias palyat, aztan egyre kevesbe lett nehez. Mondjuk vannak nalunk nok, akik ugyanakkor kezdtek mint en, es azota is a ferfiakkal vegeztetik el a nehezebb feladatokat.
2018. okt. 23. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Magasfokú képzésed van,egyetemek, többek közt pszichológia? És hegesztő akarsz lenni?Ezt valahogy ne haragudj, de nem hiszem el.Hogy több egyetemmel sem tudsz elhelyezkedni, azt meg végképp nem hiszem.Sok ismerősöm van kint külföldön, középvégzettséggel, és el tudtak helyezkedni, sőt azért mentek ki, mert volt ott munka, itthon nem.

Most akkor mi is a baj? Hogy férfi munkát akarsz, mert a nők gonoszak, vagy hogy nem találsz munkát?

Miért nem jössz haza?Itthon aki többdiplomás, és akar is csinálni valamit, talál munkát.

Egyetemek után nem hinném hogy imádni fogod ha vasat kell hegeszteni.

2018. okt. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!