Hulyeseg lenne?
19F vegzettsegeim erettsegi,sportedzo . Nem tudok elhelyezkedni a szakmammal es nem is az a jol fizeto ezert gondoltam hogy jelentkeznek hegesztonek (awi) 10 honapos kepzes lenne utana tennek egy minositest es egy nyelvvizsgat es ki szeretnek menni kulfoldre dolgozni
Mit gondoltok?tippek?tanacsok?
Annó kibuktam a gimiből, elmentem villanyszerelő suliba, megcsináltam 3 év alatt, letoltam az érettségit utánna 2 évesen, csináltam egy középfokú nyelvvizsgát. Kimentem külföldre. Havi 450et tisztán félretudok tenni. Igen sajnos ma már gyakorlatilag úgy tud elhelyezkedni az ember ha van egy hiányszakmája, nyelvtudása, érettségie.
Ha szeretnéd csinálni, 100% azt tudom mondani hogy lépd meg. Hegesztőkén még magyarorszagon is eltudsz helyezkedni netto 250 átlagban.
Aki megengedheti maganak annak gratulalok tenyleg hogy tovabb tudott tanulni sajnos en nem,mindig azok mondjak hogy maradj itthon meg minek kulfold akik mernokok vagy ugyvedek vagy stb igen oket megertem de en probalok kitorni :) erettsegivel lehetnek ugyintezo akarmilyen 160-250 ert de en szeretnek keresni es megalapozni a jovom
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!