Hulyeseg lenne az ongyilkossag?
Szia!
Az öngyilkosság soha sem lehet megoldás (szerintem). Abból amit írtál, látszik, hogy eltaszítasz magadtól mindent és mindenkit. Vársz arra, hogy idővel jobb lesz, de sajnos az idő nem old meg mindent. Ahhoz, hogy jobb legyen tenned kell. Nem tudhatom mi vezethetett ennyire drasztikus helyzethez, nem is szeretnék semmi személyeset javasolni, de rengeteg lelki segélyvonal van, ők talán többet segíthetnek. Biztos el fogják mondani, hogy minden embernek van valami feladata az életében, és ez szerintem is így van, mindössze meg kell találnod. Ráadásul a szüleidnek tényleg nagy fájdalmat okoznál.
Nem tudok más érvet felhozni, de én úgy gondolom, hogy hülyeség lenne.
Igen, hülyeség lenne. Ahogy az is, hogy eltaszítasz magadtól Mindenkit. Te is tudod hogy így nem jó neked. Az ember alapvetően társas lény, nem jó neki sokáig egyedül. Csak olyan emberekkel kell körülvenned magad, akikkel szívesen töltöd az időd, akikkel jól érzed magad. Ehhez viszont ki kell lépned a komfortzónádból hogy ilyen embereket találhass.
Szóval tedd félre a makacsságod és vedd elő a bátorságod!
Szerintem hülyeség lenne az öngyilkosság. Menj keresztény táborokba, járj templomba, ismerd meg Istent. Ott szerezz barátokat, kérd egy lelkész segítségét. Ha megismered Istent, akkor megváltozik az életed, Neki terve van veled. Olvasd a Bibliát, vagy nézd meg az Isten nem halott című filmet, nekem egyik kedvencem. Találj magadnak egy jó barátot és mondd el neki a gondjaidat, úgyis segít majd megoldani őket. Legyél nyitottabb, az emberek kíváncsiak rád, szeretnének megismerni, de te eltaszítod őket. Légyszi, legyél nyitott és barátkozz! :D
Írhatsz priviben ha akarsz, én szívesen beszélgetek veled és segítek. :)))
Aki erre "nem"-mel felelne, az valoszinuleg mar halott.
En azt mondom, tojd le a tobbieket, nem muszaj h legyenek barataid. Szerintem egyedul is tok jol el lehet lenni. Csak csinalj valamit, amit szeretsz, ami erdekel. Ha ugy gondolod nem erdekel semmi, akkor ki kell probalnod par uj dolgot. Kiserletezz. Jatsz. Csak okoz valami oromet. Tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!