Hulyeseg lenne az ongyilkossag?
Ha valóban eljutnál odáig amikor már komolyan fontolgatod, akkor nem itt tennél fel kérdést hanem se szó, se beszéd mennél és megtennéd!
És igen, hülyeség lenne!
Igen hülyeség lenne de gyalázat az egész. Elmondom velem mi van. Én is gondolkodtam azon és a barátaim egybefüggő véleménye szerint pszichológusra volt (van) szükségem.
Felhívtam a lelkisegélyt, hogy oké. Öngyilkos akarok lenni, de ha kapok segítséget elfogadnám. Szeretnék pszichológust kapni aki segít.
Az életem múlik rajta szóval nagyon fontos lenne. Nagyon nagy bajban voltam.
Ez egy olyan kérés volt amire valószínűleg az ügyintéző nem számított. Azt mondta, "őőőőő jaaaa, háááát" "fáradjon el a körzeti pszichiátriára"
na mondom már csak az hiányzik nekem, nincs valamiféle krízisközpontjuk, stb?
Kiderült, hogy elméletileg nincs. Külön erre nincs. Nem lehet külön lelki problémákkal önkéntes pszichológusokkal beszélni csak drogambulancián meg különböző kis eldugott civil pénzmosó szervezeteknél így mehettem volna be a darálóba.
Elmentem, végül egy drogambulanciára. Be is jelentettem a barátaimnak, hogy elmentem, segítenek. Az lett az eredménye, hogy AZÓTA sehova sem hívnak.
Egyrészt.
Másrészt meg a drogambulancián a pszichológus semmire sem reagált amit bizalmasan elmondtam neki, így még kellemetlen is volt, hogy kiadtam magamat, másrészt komoly gyógyszerekkel akartak már az elején teletömni pl rivotril.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!