Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hulyeseg lenne az ongyilkossag?

Hulyeseg lenne az ongyilkossag?

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet, hogy maganyos vagyok elegge, itt a nyar, de en nem csinalok semmit sem. Voltam dolgozni, kaptam erte penzt is, hudejo...de nem koltom el semmire sem, mert nincs semmi ami kene. Minden nap csak unatkozom, varom, hogy elmenjen a nap. Egyetlen baratom sincs, de nem is akarok, utalom az embereket, a szuleimet kiveve, bar legtobbszor ok is csak idegesitenek a kerdeseikkel, hogy miert nem vagy olyan mint a testvered, miert nem mesz baratkozni?miert nem mesz valamerre? Stb... Azert, mert nem akarok, nem vagyok kivancsi az emberekre es van egy olyan erzesem, hogy ok se ram. Regen sokat piszkaltak az iskolaban, akkor mindennapos volt a gondolat, hogy ongyilkos leszek. Nem tettem meg, biztam benne, hogy talan majd jobb lesz, de meg van ket evem hatra...piszkalni mar nem piszkalnak, de egyedul vagyok. Egyszer egy lany latszolag erdeklodott felolem, hogy mi a helyzet velem stb...talan baratkozni akart, de en ugy ereztem, hogy en nem erdemlem meg, hogy velem baratkozzon, nincs bennem semmi szeretni valo es most is igy gondolom...hagyjanak beken, mindenki hagyjon beken. Utalok uj emberekkel talalkozni de a regiekkel is. En sem tudom, hogy mit akarok, de mostanaban megint eleg sokat jar az ongyilkossag a fejemben. Ket dolog miatt nem teszem meg. Az egyik, hogy a szuleimnek nem akarok fajdalmat okozni a masik meg hogy beszari alak vagyok es ugysem mernem megtenni. Az hogy mi volt a celja ennek a ”kerdesnek„ azt nem tudom. Csak ugy leirtam mi a szitu velem, ugysem mondok el senkinek. 18/F
2017. júl. 21. 01:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Marmint magamat nem tartom erdekes embernek. Nem lehet velem semmirolse beszelgetni
2017. júl. 21. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha valóban eljutnál odáig amikor már komolyan fontolgatod, akkor nem itt tennél fel kérdést hanem se szó, se beszéd mennél és megtennéd!

És igen, hülyeség lenne!

2017. júl. 22. 03:42
 13/19 Bihar Valatonon ***** válasza:
Ha valaki bebeszéli magának, hogy érdektelen végül az is lesz.....sokszor nekem is kivan a f...szom már azzal amikor valakitől megkapom a "hogy vagy?" vagy a "mivan veled?" kérdést meg az átlag témák nagy részét...de ha nagyon megérzik rajtad az aszociálódást akkor meg még inkább nem fogsz tudni senkivel sem kapcsolatot teremteni...mindenkinek van valami ami erővel tölti fel, csak meg kell találni mi az a hobbi , vagy mi az az elfoglaltság....
2017. júl. 22. 04:02
 14/19 anonim válasza:

Igen hülyeség lenne de gyalázat az egész. Elmondom velem mi van. Én is gondolkodtam azon és a barátaim egybefüggő véleménye szerint pszichológusra volt (van) szükségem.

Felhívtam a lelkisegélyt, hogy oké. Öngyilkos akarok lenni, de ha kapok segítséget elfogadnám. Szeretnék pszichológust kapni aki segít.

Az életem múlik rajta szóval nagyon fontos lenne. Nagyon nagy bajban voltam.

Ez egy olyan kérés volt amire valószínűleg az ügyintéző nem számított. Azt mondta, "őőőőő jaaaa, háááát" "fáradjon el a körzeti pszichiátriára"

na mondom már csak az hiányzik nekem, nincs valamiféle krízisközpontjuk, stb?

Kiderült, hogy elméletileg nincs. Külön erre nincs. Nem lehet külön lelki problémákkal önkéntes pszichológusokkal beszélni csak drogambulancián meg különböző kis eldugott civil pénzmosó szervezeteknél így mehettem volna be a darálóba.

Elmentem, végül egy drogambulanciára. Be is jelentettem a barátaimnak, hogy elmentem, segítenek. Az lett az eredménye, hogy AZÓTA sehova sem hívnak.

Egyrészt.

Másrészt meg a drogambulancián a pszichológus semmire sem reagált amit bizalmasan elmondtam neki, így még kellemetlen is volt, hogy kiadtam magamat, másrészt komoly gyógyszerekkel akartak már az elején teletömni pl rivotril.

2017. júl. 23. 15:30
 15/19 anonim válasza:
Ezek után senki se csodálkozzon ha egy értelmes ember inkább a "könnyebb" utat választja. Mert szinte ezért is úgy kellett kaparnom, hogy egyáltalán bejussak abba a drogambulanciába ami nem a körzeti pszichiátria. És ott sem kaptam segítséget csak még inkább csapdában éreztem magam.
2017. júl. 23. 15:31
 16/19 anonim válasza:
Szóval azon felül, hogy a lelkisegély telefonszámával kiplakátozzák az országot, mást is lehetne tenni amivel segítünk. Például anyagi és valós lelki támogatással. Ugyanis a legtöbb ember anyagi okokból teszi ezt.
2017. júl. 23. 15:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Kaptam egy privat uzenetet egy sractol aki egybol elkezdte ajanlgatni hogy o szivesen leszopna...meg akar tobbet is csinalna velem. Mikor kozoltem vele, hogy bocsi de nincsenek ilyen szandakeim, nem a fiukat szeretem, de attol meg nem itelem el...
2017. júl. 23. 22:13
 18/19 A kérdező kommentje:
erre kaptam a valaszt, hogy azthitte normalis srac vagyok...es aztan letiltott. Talan jobb is, hogy nincsenek barataim.
2017. júl. 23. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:
En mar egyszer megprobaltam, de nem mertem vegul .. A magany az oka nekem is 23 vagyok es meg egy baratnom se volt. Csak a kudarcok barmelyiknel probalkozok... Senkim nincs. Ebben a korban tobb mint szanalmas.. Csaladom sincs egyedul elek.. Atkozott elet..
2017. szept. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!