Ér titeket stressz a munkahelyeteken? Mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
Szokott stressz érni a munkátok során?2019. júl. 4. 18:47
11/11 anonim válasza:
Sajnos nem sikerült befejeznem a főiskolát igy egyelőre érettségim van amivel kitörölhetem a seggem. Ezért mentem gyárba dolgozni, januárban kezdtem ezen a helyen de komolyan mondom ennyi végtelenül buta, gonosz, rosszindulatú embert nem láttam egy helyen :( Főleg úgy durva hogy nagy része nyugdijközeli nő, álmomban nem gondoltam hogy van ilyen. Engem kipécéztek már első nap mert nem vagyok dagi se bunkó stb és nem mentem bele a játékukba. Minden egyes nap szét szivattak, éreztették velem hogy húzzak el. Sokat sírtam miattuk pedig nem vagyok egy gyenge jellem de nem lehetett mit kezdeni velük. Konkrétan még azt is kiutálták aki szóba állt velem. Fél évig bírtam aztán most feladtam. Bízom benne a következőnél kevesebb lesz a stressz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!