Nektek milyen volt az elso nap a munkahelyeteken? Minden siman ment vagy hibaztatok? Milyen jellegu hibakat vetettetek? Kollegak?
Irodában dolgozom. Első nap nem dolgoztam, a főnök mondta hogy üljek a helyemre és akklimatizálódjak :)
A kollégáim nagyon jófejek, pláne akikkel egy irodában vagyok, nagyon szeretem őket.
A főnök az első napon körbevitt engem, hogy bemutatkozzak mindenkinek - mondta is, hogy ha 3 embert megjegyzek az jó arány, nem nekem kell látnom őket, hanem nekik engem - aztán szép lassan megismerek mindenkit.
Plusz tele voltak pakolva a falak netről nyomtatott vicces képekkel, mémekkel, ilyenekkel.
Fura ezt olvasni, eddig akárhol dolgoztam, sehol nem kellett gyakorlatilag dolgozni az első napon. Betanítás, megbeszélések, stb.
Jelenlegi munkahelyemen a legelső munkanapomon egy konferenciára mentünk, hallgattuk az előadásokat és jegyzeteltünk. Simán ment.
Inkább tájékoztató jellegű volt, belerázódós. Megkaptam az eszközeimet, adminisztráció, utána bemutatkozás, körbevezetés, főnökökkel dumálás, stb.
Igazság szerint az első hét az teljesen belerázódós volt, próbáltam ismerkedni, jó arcok voltak a munkatársak, viszonylag gördülékenyen ment, bár sok volt az új impulzus, új nevek, arcok, idő kellett, mire felvettem a cég ritmusát.
Összesegeben pozitív, de pörgős nap volt.
Az első munkahelyemen (egy tróger hely volt) megmutatták mit kell csinálni majd 10 perc múlva ott hagytak anélkül hogy a nevemet megkérdezték volna.
Második alkalommal végre a szakmámban tudtam elhelyezkedni, első nap befogadtak, megmutatták mit hogy, szárnyaik alá vettek. Sajnos bezárt ez a munkahely de eddigi legjobb fél évem volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!