Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt eddig a legdurvább...

Mi volt eddig a legdurvább munkahelyi "válásotok"?

Figyelt kérdés

Ha kirúgtak, ha kiléptetek pl. kényszerből stb. történetek...hogyan viselkedett a főnökötök, a kollégák?

A hátralévő ott töltött idő milyen volt? Megkeserítették vagy képesek voltak emberhez méltóan kollégaként viselkedni netán még el is búcsúztattak?

2019. júl. 2. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

kirúgtak mondvacsinált okkal, hogy a főnökömet kikezdjék

hiába volt nevetséges az indok, a cégnél egy idő után mindenki úgy emlékezett, hogy megérdemeltem

előléptetés előtt voltam, éa imádtam ott dolgozni, ezért eléggé megviselt

2 év kellett, amíg visszajöttem ugyan arra az anyagi szintre, ezalatt buktam kb 6 millió ftot...

2019. júl. 2. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartak elengedni az egy hónap felmondási időn belül. 3x írtam megegyezési kérvényt, még a felsővezetővel is beszéltem. Szinte könyörörögtem. Nem engedtek el. Úgy voltam vele, lehet nem kapok utolsó fizut így, de egyszerűen nem mentem be dolgozni. Ebből bezzeg botrány lett. 3 nap múlva maguktól elküldtek.
2019. júl. 2. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Ismerős öccse (irgalmatlan nagy paraszt egyébként) egy kis könyvelőcégnél dolgozott, de összeveszett a főnökkel. Volt kulcsa az irodához, éjjel bement, rászart a szőnyegre és mellérakta a felmondólevelét.
2019. júl. 2. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Multihoz jelentkeztem dolgozni, felvettek, minden okénak tűnt. Aztán pár hét után egyik napról a másikra elkezdtek velem nagyon szemétül viselkedni az irodában a kollégák. Három nő volt, és felhergelték ellenem a köcsög rendszergazdát is (aki a mi irodánkból nyíló kis irodában volt, és folyton nálunk lógott). A lényeg, hogy teljesen ellehetetlenítettek, belső információkat nem adtak át, (nem a szakmával volt gondom és a felkészültséggel), helyi dolgokat titkoltak, az informatikus pasi rendszeresen rossz helyzetbe hozott a számítógépem által. A lényeg, hogy próbaidő végén felmondtam.

Mint kiderült, egyik hp. belelovalta magát, hogy miattam nem jöhet vissza egyik gyeses kismama, a nagy kedvenckéjük.(Annak a helyére vettek fel.) Ez a liba persze behergelte a többieket is, csatlakozott a köcsögke rendszergazdi is. Na mindegy, azóta már visszavették a csajt gyesről, azóta már a cég is megszűnt:DDD Fényesre nyalhatják egymásnak:DDDDDDDD

2019. júl. 2. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan az, mint #1nek, csak nem tudtam volna ennyire egyszerűen megfogalmazni.
2019. júl. 6. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!