Lányok! Ti elmennétek pizzafutárnak?
Figyelt kérdés
2019. jún. 21. 11:37
1/9 anonim válasza:
Nem, mert:
1, nem tájékozódok jól.
2, utálok sietni.
3, van lehetőségem jobb állásra.
2/9 anonim válasza:
Igen. Tuti módszer a fogyózásra. Ide-oda szaladgálás, fel a lépcsőn, stb. Nagyon intenzív :)
3/9 anonim válasza:
Soha életemben nem láttam női pizzafutárt.
5/9 anonim válasza:
Nálunk is vannak nők is. Nem mennék el, mert nincs jogosítványom, sem kocsim.
6/9 anonim válasza:
Nem. Nem minden esetben annyiról szól, hogy átadoma pizzát, megkapom a manit és cső
- odaérek és ordítva fogad valaki, hogy 32 percet kellett várnia
- van, aki ki se fizet csak röhögve rám csapná az ajtót (igen, futároktól olvastam ilyen sztorit).
- valaki elkap a távozásopmnál, hogy ő kukoricával kérte a pizzát és hola kukorica és leordítja a fejemet
és hasonlók.
7/9 anonim válasza:
Nem. Utálok vezetni (vagy bármi más járművel közúti forgalomban közlekedni), és nem szeretem az idegen embereket. Lennének még más okok is, de ezek után fölösleges tovább ragozni, ki van csukva. :D
9/9 anonim válasza:
Ha nem lenne más lehetőség, akkor igen.
Rengeteg női pizzafutár van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!