Meddig dolgoznátok ha rákosok lennétek? Amíg az állapot lehetővé teszi vagy elmennétek tp-re (mert megoldható)?
Szóval daganatos betegség. Meddig dolgozzak? Csak rajtam áll. Az orvos kiír egy szavamra bármeddig (már amíg élek még ugye) tp-re.
De dolgozhatok addig is míg állapotom engedi, aztán úgyis mindegy, életem úgysincs, ha nem dolgoznék mi a lótököt csinálnáék, várjam a halált otthon? Inkább melózok míg állok a lábamon.
Melyik legyen?
Én még tp-re se tudok jönni, mert nincs honnan :D
Komolyan én feladtam, nem is érdekel nagyon semmi, semmi után nem rohangálok már, lesz ami lesz.
Dolgozzál ha bírod, legalább nem unatkozol.
Attól függ, hogy érezném magam és hogy mennyi időt vennének el a kezelések.
Ha jól érzed magad a munkahelyen és tudsz dolgozni, akkor dolgozz. Biztosan jobb, mint otthon egyedül.
De ha nem vagy jól, akkor inkább maradj otthon és koncentrálj a kezelésekre.
Egy munkatársam átesett ezen. Ő azonnal táppénzre ment, mert minden erejét és idejét a gyógyulásra akarta fordítani. Szerencsére sikerült neki. Pár éve már tünetmentes. Vissza is jött dolgozni a kezelések és a műtét után, ahogy felépült.
Táppénzre menj és otthon a neten olvasd azok beszámolóit akik kigyógyultak a rákból. Valahol le is tölthető Anita Moorjani: Meghaltam, hogy önmagamra találjak című könyve és a YouTube-on is van interjú róla magyar felirattal. Ő már kómában feküdt a kórházban és teljesen meggyógyult a rákból a megfelelő lelki hozzáállás segítségével. Nem kamu mert rám is ez a hölgy volt nagy hatással amikor volt egy basalioma nevű bőrrákom és szintén kigyógyultam belőle.
A rossz lelkiállapot hozzájárulhat a rák kialakulásához (sőt szerintem 90 %-ban az járul hozzá) és a megfelelő lelki hozzáálás meg is gyógyíthat.
Ne a végre koncentrálj mert a céllövő is azt fogja eltalálni amire figyel.
Először is jobbulást kívánok kérdező! Nem tudom milyen fajta rákod van, de sok ráknál már ma is több a gyógyulás esélye mint mondjuk 20 évvel ezelőtt...
Én személyesen megőrülnék heteken belül ha nem foglalnám le magamat valamivel, csak céltalanul tengenék-lengenék, így amíg az állapotom engedi, dolgoznék.
Kivéve ha:
1) Ha olyan munkát végzek amit kifejezetten utálok.
2) Ha a bakancslistámon lennének olyan dolgok, amiket feltétlenül meg akarok csinálni, és lehetőségem is lenne rá.
Illetve őszintén szólva nem vagyok határozott a vallási nézeteimet tekintve, mivel egyszerűen a pro és kontra oldal is tud meggyőzően érvelni, de a te helyzetedben egész biztosan sokat foglalkoznék a témával, és csak azért is próbálnám Istent és Jézust keresni (azon az alapon, hogy vesztenivalóm nincsen).
Teljes felépülést kívánok, és sok kitartást!
Szereted a munkádat? Ha igen, dolgozz, ha nem, akkor a félretett pénzedből menj el oda, ahova mindig szerettél volna elutazni, legyél a szeretteiddel, csináld azt, amit mindig ki akartál próbálni, ne a munka foglaljon le életed végéig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!